Реформата в Конституцията трябва да носи перспектива, да носи послание

...
Реформата в Конституцията трябва да носи перспектива, да носи послание
Коментари Харесай

Костов отсече! Посочи фатален проблем на държавата

" Реформата в Конституцията би трябвало да носи вероятност, да носи обръщение за някакво бъдеще. Боя се, че това един или двама души не могат да го видят, по тази причина Конституция се прави от доста хора, лишава доста време. " Така отговори някогашният министър председател (1997-2001 г.) Иван Костов на въпрос на студенти за промени в главния закон на страна, по които се водят диалози в Народното събрание сред политическите сили=

По думите му нещата са комплицирани и един от рисковете е точно кой ще направи тази конституционна промяна. Според него е несериозно да бъде отстранен институтът „ основен прокурор “.
-->
Най-големият проблем на тази Конституция – не може да се напише такава, каквато е в европейските страни, и да се постави у нас. Не може да вземеш непознатия контракт и да го сключиш със личното си общество, изясни Костов.

Един от най-големите опасности за страната е на път да се позволи - да се унищожи мафиотската пирамида, която е окупирала институциите, акцентира още Иван Костов.

Той счита, че България не е изправена пред пагубен риск, без значение че институциите водят война между тях. Едва ли, съгласно Иван Костов, ще се повторят пагубните обстановки от 1997 година, в случай че не ескалира войната в Украйна и Русия не употребява нуклеарно оръжие, да вземем за пример.

Русия очакваше, че ще провокира злополука в Европа, означи той. Оказа се, че Европа с гъвкавата си стопанска система се приспособява по-бързо от предстоящото – за към 10-11 месеца, добави Костов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР