Редовната смяна на спалното бельо е от голяма важност и

...
Редовната смяна на спалното бельо е от голяма важност и
Коментари Харесай

Най-голямата грешка, която правим при прането

Редовната промяна на спалното долни дрехи е от огромна значимост и сме пъклен щастливи, че живеем в съвременни времена и имаме шанса да употребяваме пералните, а не да перем и търкаме на ръка.

 10 аргументи да добавите оцет към прането си 10 аргументи да добавите оцет към прането си
Опитните домакини от дълго време са се убедили в свойствата на оцета и знаят доста добре, че той се употребява освен за овкусяване на салати и...

Но един интериорен дизайнер от Австрия - Лиз Амая, ни разкрива една колосална неточност, която позволяваме при прането на чаршафите си. 

Тя постоянно употребява профила си в обществените мрежи, с цел да разгласява видеа, в които поучава хората по какъв начин по-лесно и по-ефикасно да почистват домовете си.

Последното разобличаване е тъкмо за спалното долни дрехи и грешките, които позволяваме там. Тя споделя, че съгласно нея то би трябвало да се пере всяка седмица, с цел да се избегнат развиването на алергии и акари. 

 Дрехите, които не би трябвало да перете в никакъв случай в пералня Дрехите, които не би трябвало да перете в никакъв случай в пералня
Изобретението на пералнята направи живота доста по-лесен за домакините. Въпреки желанието да хвърлите в него всички мръсни облекла и дома...

Също по този начин тя споделя, че спалното долни дрехи би трябвало да бъде настрана от всички останали мръсни облекла и да се пере на доста висока температура, с цел да сме на 100 % сигурни, че сме се отървали от алергените и са добре дезинфекцирани.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР