Редки са моментите, в които мъжете искат акробатични номера, белезници

...
Редки са моментите, в които мъжете искат акробатични номера, белезници
Коментари Харесай

10 неща, за които всеки мъж копнее в леглото

Редки са моментите, в които мъжете желаят акробатични номера, белезници и камшици в леглото. Разбира се, съществуват и такива случаи, само че истината е, че момчетата са малко по-предвидими в спалнята.

Стига да не са цялостни егоисти, които вършат машинално всичко с едничката концепция да задоволят единствено своите потребности, мъжете желаят един малко по-пикантен полов живот и понякога нещо изненадващо. Лесно е, нали?

И с цел да сме изчерпателни, се допитахме до господата защо копнеят в леглото и ето какво споделиха те:

1. Да поемате самодейността
Дори когато те вършат първата крачка, в случай че и вие поемате самодейността, ще са още по-щастливи. Това, че вие ги желаете, подхранва още повече тяхната възбуденост. Защото без значение какъв брой сте възбудени, в случай че не го покажете и не го прошепнете в ухото на мъжа, той постоянно ще се чуди дали вие в действителност го желаете.

 vrazki 1

2. Секси долни дрехи
Това, че носите сексапилно долни дрехи доставя изключителна приятност на мъжа до вас и той прави оценка обстоятелството, че го вършиме поради него, макар че бърза да го смъкне в мига, в който го види.

3. Предварителната игра
Не се заблуждавайте от момчетата по филмите, които постоянно са възбудени и подготвени за подвизи в леглото. Истината е, че те обичат предварителната игра тъкмо толкоз, колкото и ние. Стига да не прекаляваме, несъмнено. А това обезпечава един добър секс и за двамата.

4. Спонтанността
В един миг всяка двойка попада в коловоза на рутината. Ако и вие усещате, че нещата при вас вървят в тази посока, не се опасявайте да измененията нещо. Бъдете спонтанни. Не се тормозете да седнете в скута на мъжа си, до момента в който той пие кафе сутринта, или пък чете вестник и да му прошепнете какъв брой го желаете. Опитайте се да се отдадете на милувки, само че без да му позволявате да стигне по-далече. Защото неразрешеното незабавно ще ви накара да се желаете още повече.

5. Мръсни приказки
Или най-малкото, някои окуражаващи думички, с които да му покажете какъв брой ви е хубаво и дали прави нещата по верния метод.

6. Да чуят да произнасяте името им
И ние леко се изненадахме от този факт, само че мъжете признават, че нищо не ги възбужда по този начин, както да си чуят името в сюблимния миг. Използвайте това преимущество.

 vrazki 2

7. Отговорни сте за половата си сигурност
Освен в случай че не сме в дълготрайни връзки и двамата не сме тествани за полово излъчени заболявания, тогава презервативите наложително би трябвало да са част от уравнението. Тъжен факт е, че даже с тях нямаме 100% гаранция за предотвратяване, само че сигурно е по-добре да ги използваме.

Така че, постоянно бъдете готови с един кондом в дамската чанта. Обикновено сме на мнение, че мъжът би трябвало да е виновен за това, само че действителността е друга и тя е, че мощният пол постоянно не помни тези “подробности ”.

8. Да осъществяваме мечти
Няма нищо по-хубаво от това, в случай че реализирате някоя мръсна фикция на индивида до вас или пък изпробвате дружно нова поза, за която копнее. Той ще откликне с подготвеност и също ще направи всичко, за което мечтаете и вие. (В противоположен случай се запитайте дали сте един за различен.)

9. Да имате възприятие за комизъм
Когато нещата се объркат, може да методите по два метода – да драматизирате, или да погледнете от смешната страна на нещата. Първият вид не е сполучлив, тъй като мъжът до вас е задоволително компрометиран от обстановката, пък и няма смисъл да нагнетявате още повече ситуацията.

10. Да ви докара до оргазъм
Няма по-голям комплимент за мъжа от това да види, че дамата до него е в възторг точно поради неговите умения в леглото. Затова не се тормозете да кажете и да им покажете какво желаете. Защото вашето наслаждение е и негово!

Фразите, които издават, че мъжът е престанал да ви обича

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР