Редица писма, написани от принцеса Даяна, които показват колко трудно

...
Редица писма, написани от принцеса Даяна, които показват колко трудно
Коментари Харесай

От писма на принцеса Даяна за раздялата й с Чарлз: Днес съм на колене и просто копнея този развод да премине

Редица писма, написани от принцеса Даяна, които демонстрират какъв брой мъчно е приела " обезверения и противен " бракоразвод с Чарлз, бяха разкрити, написа " Mirror ".

32-те писма и картички са написани до нейните другари Сузи и Тарек Касем по време на нейната обществена и тежка разлъка със настоящия крал на Англия. В тях тя разказва по какъв начин е била сложена " на колене " поради бракоразводното съглашение.

Даяна също по този начин написа за опасенията, че телефонът й е подслушван. Това изказване попадна даже в сюжета на сериала " Короната “. Майката на Уилям и Хари написа, че е изолирана, поради кралското семейство и благодари на семейство Касем, че я канят да прекара една " другояче самотна Коледа и Великден с тях “.

Семейство Касем не счита да оставя писмата на своите деца и внуци и затова са решили да ги продадат на търг. Приходите ще бъдат дарени на благотворителни организации, подкрепяни от Диана.

Едно от най-красноречивите писма, разкриващо по какъв начин разводът е наранил Даяна, е написано на 28 април 1996 година Тя написа на приятелите си, с цел да се извини, че е отменила пътешестване с тях, поради напрежението в фамилията й. " Изживявам доста сложен интервал и натискът е сериозен и идва от всички страни. Понякога е доста е мъчно човек да държи главата си изправена, а през днешния ден съм на колене и просто жадувам този бракоразвод да премине ".

Има общо 32 писма и картички, написани от Даяна в края на 1995 година и през 1996 година, които в този момент се продават от двойката. В доста от тях тя откровено благодари на семейство Касем - които срещна за първи път през август 1995 година по време на постоянните си визити в Royal Brompton Hospital, за това, че я обсипват с дарове и прочувствена поддръжка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР