Редица молове в САЩ ще създадат приветлива обстановка за деца

...
Редица молове в САЩ ще създадат приветлива обстановка за деца
Коментари Харесай

Дядо Коледа посреща деца с аутизъм в спокойна обстановка в американски молове

Редица молове в Съединени американски щати ще основат приветлива конюнктура за деца с аутизъм.

Целта е малчуганите да се срещнат с Дядо Коледа в спокойна среда, друга от познатата лудница, която обзема комерсиалните центрове около коледните празници.

Ярката светлина и мощен звук смущават децата с аутизъм, които постоянно имат проблеми с чувствата, написа „ Си Би Ес Нюз”.
8 обичаи, които Елизабет II съблюдава всяка Коледа Знаете ли, че Елизабет II купува на своите чиновници във всички дворци общо 1500 пудинга
Именно по тази причина двете организации Autism Speaks и Cherry Hill Programs се включват в акцията Santa Cares. Благодарение на нея моловете ще отварят по-рано, тъй че да не е натоварено. Освен това светлините ще бъдат затъмнени, а музиката – понижена.
Снимка: CBS News - Screenshot
Така децата ще имат опцията да се срещнат с положителния дъртак в уютна за тях конюнктура, без да се усещат натоварени.
В навечерието на Коледа: Започва Панаирът на книгата в София В ревюто ще вземат присъединяване над 160 книгоиздатели
Освен това Дядо Коледа ще премине през образование по какъв начин да комуникира с деца със специфични потребности. Една от техниките включва да се стои на земята, с цел да бъде на равнището на детето – по този метод се демонстрира тъждество и успокоение към малчугана.
Снимка: CBS News - Screenshot
„ Нашата цел е да приобщим децата с аутизъм към света и с помощта на такива акции се дава смисъл на фамилиите и чувството им за успокоение, схващане и приемане”, съобщи Валери Парадиз от Autism Speaks.

Общо 747 Santa Cares събития ще се случат в 582 търговски центъра в Съединени американски щати и Канада. Подобни мероприятия се вършат и преди Великден, само че вместо Дядо Коледа идва великденският заек.
Банкси с нов графит преди Коледа: Елени теглят... скамейка на скитник "Боже, пази Бирмингам ", написа стрийт актьорът в "Инстаграм "
Събитията се провеждат от 2015 година и са набрали близо 750 хиляди $ от щедрост.

Организаторите акцентират, че деца от всички възрасти и качества са добре пристигнали, с цел да споделят дружно празничния дух.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР