RedBird IMI клони към пълна продажба на Telegraph Media Group

...
RedBird IMI клони към пълна продажба на Telegraph Media Group
Коментари Харесай

RedBird IMI подкрепя продажбата на Telegraph, след като Сунак реши да блокира сделката

RedBird IMI клони към цялостна продажба на Telegraph Media Group след решението на държавното управление на Обединеното кралство да блокира придобиването на десния вестник, подкрепяно от Абу Даби, съгласно хора с познаване на проектите.

Опциите също включват привличане на американски вложители в ново сдружение, което да размени парите на Абу Даби, споделиха хората, като предизвестиха, че към момента не е взето публично решение. RedBird IMI е взаимно дружество сред американския фондов управител RedBird Capital и капиталовия инструмент в Абу Даби IMI.

Консервативният министър председател Риши Сунак, който изостава от лейбъристите в анкетите преди общите избори, предстоящи тази година, на процедура е блокиран Поглъщането на Telegraph Media Group от Redbird IMI за 600 милиона английски лири, като се ангажира да промени закона, тъй че парите от суверенно благосъстояние да не могат да се употребяват за придобиване на английски новинарски медиен бизнес. Съвместното дружество е към три четвърти финансирано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР