Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 7 юли ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ:

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 7 юли ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ:
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 7 юли

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 7 юли
ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ: ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ЗАКОНА. ОТ МОРЕТО, ПЛАНИНИТЕ, РЕКИТЕ (ВИДЕО)
Отново хиляди природозащитници стачкуваха през днешния ден в най-малко 14 града, в това число и в София. Вторият народен митинг, под мотото „ Долу ръцете от Закона. От морето, планините “, стана факт, откакто предходната седмица в отрасловата екокомисия не бе реализирано единодушие за измененията в Закона за биологичното многообразие.
ОТ НСО НЕ ПРИЗНАВАТ ТЕ ЛИ ОХРАНЯВАТ САРАЯ НА ДОГАН
По мотив възпрепятствания от въоръжена защита опит на водача на " Да, България " и съпредседател на " Демократична България " Христо Иванов и други двама мъже, измежду които общинският консултант на Демократична България в Бургас Димитър Найденов, да дебаркират с лодка на плажната зона край резиденцията на Ахмед Доган при " Росенец ", Actualno.com зададе на НСО и Президенстството следните въпроси:
СПЕЦАКЦИЯ В ДОМА НА ИЛИЯ ЗЛАТАНОВ (ВИДЕО)
Специализирана полицейска акция се организира в дом на бул. „ Симеоновско шосе “, съобщи БГНЕС. След позволение от арбитър, Специализирана прокуратура прави дейности по следствие.
" ГАЛЪП ": ТРЕВОГАТА ОТ COVID-19 ОСТАВА ДАЛЕЧ ОТ ПИКОВИТЕ СИ СТОЙНОСТИ
С растежа на тестване и на позитивни проби за ковид паниката измежду българите още веднъж стартира да пораства, само че няма влечение за стягане на ограниченията. Обществото по-скоро разчита на персоналната отговорност и на трезвата преценка за опасността. Работата на властта продължава да се прави оценка по-скоро високо, само че за няколко седмици е намаляло чувството, че опасността е под надзор. Заедно с това понижава и увереността, че скоро ще се върнем в цялост към живота отпреди.
СПОРЕД БОРИСОВ ПРОКУРАТУРАТА ПРАВИ ПУБЛИЧНИ СЪБИТИЯ, ЗА ДА съдебна експертиза УГОДИ НА РАДЕВ
Виждате, че с цел да се угоди на президента Радев, прокуратурата прави тези обществени събития. Това си е тяхна работа, нали той сподели, че имало двоен критерий. Неговият консултант го викали и вие сте знаели, а мен са ме викали и не сте знаели.
НАТО: ВЛИЯНИЕТО НА РУСИЯ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ Е НЕОСПОРИМО
От 30 юни Испания управлява групата на Северноатлантическия алианс в Средиземноморието - втората непрекъсната морска група на НАТО (SNMG-2). Това написа испанското издание ABC, представено от организация " Фокус ". Този флот включва кораби от разнообразни страни. Командирът на групата е капитанът на испанския флот, Мануел Агире Алдерегия.
ВСЕКИ ДЕСЕТИ РУСНАК Е ЗАГУБИЛ НАПЪЛНО ДОХОДИТЕ СИ ЗАРАДИ COVID-19
Средният месечен приход на повече от 70% от руснаците не надвишава 25 хиляди рубли (около 308 евро), до момента в който 45% от жителите имат приход от 15 хиляди рубли. Това сочи взаимно изследване, извършено от застрахователното сдружение " Росгосстрах Живот " и научно-технологичния център " Перспектива ", съобщи БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР