Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 30 май. ГЕШЕВ:

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 30 май. ГЕШЕВ:
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 30 май

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 30 май.
ГЕШЕВ: ЗА ИЗМИНАЛАТА ГОДИНА ИМА НАЙ-МНОГО ТРИ НЕРАЗКРИТИ УБИЙСТВА, ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ СТОЛИЦИ СА МНОГО ПО-ОПАСНИ
" Няма да се уморя да дублирам, че работата ми е тактиката, тактиката и съществените цели на прокуратурата ". Това съобщи държавен обвинител номер 1 Иван Гешев в изявление за „ 24 часа “.
ПРОТЕСТИТЕ В Съединени американски щати ЗАРАДИ СМЪРТТА НА ДЖОРДЖ ФЛОЙД ЕСКАЛИРАХА - СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ СЛЕД ОБСТРЕЛ С КАМЪНИ
В градовете на Съединени американски щати протестиращите се сблъскаха с полицията поради гибелта на невъоръжения афроамериканец Джордж Флойд в Минеаполис, заяви БГНЕС.
БОЖКОВ: АКЦИИТЕ НА " ЛЕВСКИ " СА ДЖИРОСАНИ НА НОВИЯ ИМ СОБСТВЕНИК
Акциите на ПФК " Левски " АД са джиросани на новия им притежател и са изпратени към България. Това написа в своята Фейсбук страница предприемачът Васил Божков, който се намира в Дубай.
ЗУКЪРБЪРГ ОБЯСНИ ЗАЩО FACEBOOK НЕ ПРАВИ КАТО TWITTER ЗА ПОСТОВЕТЕ НА ТРЪМП
Собственикът на Фейсбук Марк Зукърбърг изясни за какво обществената му мрежа не последва образеца на Twitter и не скри или изтри текст от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.
ГОРАНОВ Е БИЛ РАЗПИТВАН ОТ ПРОКУРАТУРАТА Пожарна охрана СЛУЧАЯ " БОЖКОВ "
По наказателното произвеждане, водено против предприемача Васил Божков и още няколко лица, са разпитани няколко министри, в това число и министърът на финансите Владислав Горанов.
10 ДУШИ СТАНАХА КЛИЕНТИ НА ПРОКУРАТУРАТА ЗАРАДИ ВНОСНИЯ БОКЛУК
10 лица са привлечени като обвинени за присъединяване в проведената незаконна скица за преправка на вносен отпадък. Това заяви пред публицисти представителят на основния прокурор Сийка Милева.
ДОЦ. КУНЧЕВ: ВЗЕТИТЕ МЕРКИ ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ В ЕДИН ПО-ДЪЛЪГ ПЕРИОД
„ Световната здравна организация е права във връзка с това, че възприятието, което имаме, че всичко е завършило, е малко лъжливо. Мерките, които сме взели, би трябвало да останат в един по-дълъг интервал, с цел да сме сигурни, че няма да има завръщане на високите цифри и на епидемиологичното разпространяване ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР