Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 17 юни. БОЙКО

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 17 юни. БОЙКО
Коментари Харесай

Новините: най-важното за деня, 17 юни

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 17 юни.
БОЙКО БОРИСОВ С ИЗВЪНРЕДЕН КОМЕНТАР ЗА СНИМКИТЕ ОТ ДОМА МУ, ЦИТИРА УЧЕБНИЦИТЕ НА Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (ВИДЕО)
Премиерът Бойко Борисов направи първи коментар за неговите фотоси, оповестени в обществените мрежи. За фрагментите се твърди, че са направени в спалнята на премиера.
БОЙКО БОРИСОВ ОБВИНИ РУМЕН РАДЕВ, ЧЕ Гражданско отделение СЛЕДИ С ДРОН
Румен Радев ме следи с дрон, разгласи Бойко Борисов на ексклузивен брифинг във връзка изтеклите фотоси от вкъщи му.
УЛИЧИ ЛИ съдебна експертиза САМ БОРИСОВ ЗА РАЗГОВОРИ С БОЖКОВ (ВИДЕО)?
След несъгласие в отговори за диалози с Васил Божков!
МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ОТ 2021Г. ЩЕ РАСТЕ Пожарна охрана СЕКТОРИ
Минималната работна заплата ще бъде определяна към този момент по браншове посредством браншови договаряния, които ще стартират още тази година.Това стана ясно на конференция в Минситерския съвет, на който бяха разяснени целите в Националното тристранно съглашение. По думите на икономическия министър то е със статут на " национални цели ".
БОЖКОВ ПУСНА ИЗВЛЕЧЕНИЕ, ТВЪРДИ, ЧЕ Е ЗА ПОДКУПИТЕ ЗА БОРИСОВ
Търсеният от българското правораздаване и избягал в Дубай Васил Божков още веднъж разгласява пост във Фейсбук. Най-важното от него е изказванието за банково извлечение, което показвало изтеглени 67 млн. лв.: " Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, посредством посочени от него лица единствено за последните 3 години ", по думите на Божков.
ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ПРИЗНА, ЧЕ НЕМАЛКА ЧАСТ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА Е С ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ
За немалка част от приватизационните покупко-продажби отминалостта е изтекла. Това сподели основният прокурор Иван Гешев на чуване в правната комисия на Народното събрание. Там той показа Доклад за използването на закона и за активността на прокуратурата и на проверяващите органи през 2019 година (№ 011-00-8).
ДОЦ. ОКОЛИЙСКИ: СЗО ПРЕПОРЪЧА СВАЛЯНЕ НА МЕРКИ СТЪПКА Пожарна охрана СТЪПКА, В БЪЛГАРИЯ ДОСТА МЕРКИ ПАДНАХА ЕДНОВРЕМЕННО
Напредък в битката с COVID-19. Британски специалисти оповестиха, че наличният стероид дексаметазон, употребен за лекуване при астма, сполучливо оказва помощ за спасяването на тежко заболели от новата коронавирусна зараза. Световната здравна организация (СЗО) приветства откритието и го назова " теоретичен пробив "
НАЦИОНАЛНА МРЕЖА ЗА ДЕЦАТА: ДЪРЖАВАТА съдебна експертиза ОТКАЗА ДА ПОДКРЕПЯ ДЕЦАТА
Държавата се отхвърли от развиването на политиките в поддръжка на децата и фамилиите. Това сочат резултатите от деветото следващо издание на годишния отчет " Бележник 2020: Какъв е междинният триумф на страната в грижата за децата? ", оповестява Националната мрежа за децата.
РАБОТЕЩИТЕ РОДИТЕЛИ БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОТПУСК ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА
Сред всички признати ограничения в Националното тристранно съглашение, обществените сътрудници в НСТС оставиха работещите родители без спомагателен заплатен отпуск.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР