Редакционният екип на ви представя най-важните новини от изминалия ден,

...
Редакционният екип на ви представя най-важните новини от изминалия ден,
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 юни

Редакционният екип на ви показва най-важните вести от миналия ден, 21 юни.

160 000 ЛВ. ОТИВАТ НА ПЪРВО ВРЕМЕ ЗА МЕТЕОРОЛОЗИТЕ, ЩЕ съдебна експертиза ТЪРСЯТ И ПОЕТАПНО РЕШЕНИЯ
Обещали сме първоначално 160 000 лева за Национален институт по метеорология и хидрология, към този момент сме превели 43 000 лева и ще търсим поетапно решения. Това сподели на брифинг ръководителят на Българската академия на науките (БАН) акад. Юлиан Ревалски след среща с Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) и министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.
ОКОНЧАТЕЛНО: АВИОКОМПАНИИТЕ ЩЕ ПРЕДОСТАВЯТ НА ДАНС ДАННИ ЗА ПЪТНИЦИТЕ И ЕКИПАЖА
Парламентът гласоподава на второ четене измененията Закона за Държавна организация „ Национална сигурност “ (ДАНС).
ТУРЦИЯ НА КРЪСТОПЪТ: ЕРДОГАН Е ПРЕД НАЙ-СЕРИОЗНОТО СИ ИЗБОРНО ИЗПИТАНИЕ
Турция е на кръстопът. Реджеп Ердоган е изправен пред най-сериозното си изборно тестване. В неделя (24 юни) в Републиката предстоят решаващи предварителни избори.
Народно събрание НЯМА ДА РАБОТИ ПРЕЗ АВГУСТ, ГЕРБ БИЛИ ГОТОВИ НА СРЕДНОЩНИ ЗАСЕДАНИЯ
Парламентарната група на ГЕРБ е подготвена да удължава съвещанията на Народното събрание и да работи и измежду нощ, с цел да се одобряват законопроекти за разрешаване на проблемите на децата с увреждания. Лятната почивка на депутатите през август обаче няма да бъде отменяна, както предлага Българска социалистическа партия. Това се разбра от думите на депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова.
ДИМИТРОВ: ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МАЙКИ СА ДРАМАТИЧНО ПОДВЕДЕНИ ОТ ОМБУДСМАНА
Президентът на КНСБ Пламен Димитров счита, че протестиращите майки на деца с увреждания са " трагично подведени " от омбудсмана Мая Манолова, съгласно която Законът за персоналната помощ ще реши техните проблеми.
МАЯ МАНОЛОВА ОСТАВА ДОКРАЙ ДО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МАЙКИ, НО НАМЕКНА И ЗА ОСТАВКА
Аз застанах зад майките в чисто човешки проект. Ще заставам до протестиращите майки до дъно. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия омбудсманът Мая Манолова във връзка нестихващите митинги на майките с увреждания.


Пожарна охрана ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ - ОТ " ДА ОБРЪСНЕМ ВСИЧКИ ЗАТВОРНИЦИ " ДО " Българска социалистическа партия СЪСИПА Министерство на вътрешните работи "
ГЕРБ ръководят 9 години страната, а пари за системата на Министерство на вътрешните работи бяха отпуснати напролет. Министерство на вътрешните работи се е трансформирала в една провалена охранителна компания. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски
ГЕРБ ОПИТВА ДА СКРИЕ ДЕЛАТА ВЪВ Върховен административен съд
Сблъсък сред депутати и съдии се разигра в парламентарната правна комисия при разглеждането на ремонти в Административно-процесуалния кодекс (АПК), препоръчани от ГЕРБ.
БЮДЖЕТНАТА КОМИСИЯ ОДОБРИ ЗНАЧИТЕЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ИМОТНИТЕ ДАНЪЦИ В КУРОРТИТЕ
Бюджетната комисия към Народното събрание одобри на първо четене предложение на " Обединени патриоти " притежателите на парцели в курортите, за които това не е главно жилище, да се таксуват със доста по-високи налози.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР