Редакционният екип нa Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип нa Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 13 ноември

Редакционният екип нa Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 13 ноември.
КЪЩИТЕ ЗА ТЪЩИ – ПИТО ПЛАТЕНО ИЛИ МИНАЛО СВЪРШЕНО? (ВИДЕО)
Доста от къщите за тъщи към този момент са продадени и това не може да се нападна законово. Това твърди чудесно осведомен източник пред Actualno.com.
ИМА ЛИ ЧАДЪР ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ Пожарна охрана ДОГОВОР ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ГРАНИЦАТА? (ВИДЕО)
Дадени ли са на мрачно десетки милиони левове от държавната хазна на компания, свързвана с известно име в престъпните среди? Неправителствената организация Антикорупционен фонд (АКФ), чието най-разпознаваемо лице е някогашният публицист на в. " Капитал " Николай Стайков, приканва Специализираната прокуратура и Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) да създадат инспекция.
ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ПОИСКА ДА ОБЯСНИ ПРЕД СЪДА КАКВО ЗНАЧИ " Директива за птиците " И " ДП1 "
Банкерът Цветан Василев е изискал да бъде разпитан по делото " КТБ ", оповестява БНР. Припомняме, че Василев към момента е в Сърбия и юристите му го пазят задочно. Другите 17 обвинени са изправени пред Специализирания углавен съд.
АБСУРДНА ГРЕШКА: Национална агенция за приходите ОБЪРКА ДЛЪЖНИК, ГЛОБИХА ГИ С 55 000 ЛВ.
Комисията за отбрана на персоналните данни (КЗЛД) санкции с 55 000 лева Националната организация за приходите (НАП) за неуместна неточност. Приходната организация запорирала сметки на жена, макар че нито имената ѝ, нито рождената ѝ дата съответстват с тези на длъжница, която била търсена от немските управляващи.
БЮДЖЕТ 2020 МИНА НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ МЕЖДУ УСТОЙЧИВОСТТА И ЗАСТОЯ
Депутатите одобриха Бюджет 2020 на първо четене със 126 гласа " за " и 92 " срещу ". Никой не се въздържа. Вчера на първо четене в Народното събрание минаха и бюджетите на НЗОК и ДОО.
ПЕРНИК Е ЗАСТРАШЕН ОТ ХУМАНИТАРНА КРИЗА, СПЕШНО ВЗЕМАТ МЕРКИ
„ Вчера след встъпването ми в служба желаех информация от шефа на ВиК за това за какво се стигна до потребността от воден режим в Перник. За страдание, не получих такава ". Това сподели кметът на община Перник Станислав Владимиров след среща с шефа на ВиК-Перник, оповестиха от пресцентъра на Общината.
БЮДЖЕТ 2020 - ПОД ПАРАВАНА ЗА УСТОЙЧИВОСТТА И ПРЕДВИДЕНИЯ НИСЪК РАСТЕЖ
 Депутатите не престават с разглеждането на законопроекта на държавния бюджет за 2020 година на първо четене. В проектозакона за държавния бюджет е записано: " Ключови цели не престават да бъдат запазването на фискалната резистентност и провеждането на поредна, транспарантна и предвидима фискална политика, която да способства за възстановяване на бизнес средата, поощряване на вложенията и стимулиране развиването на трудовия пазар за реализиране на стопански напредък и претовареност, придържайки се към общите правила на Европейски Съюз ".
ЦЕНТЪРЪТ НА ЦВЕТАНОВ ВИДЯ АЕЦ " БЕЛЕНЕ " И " ТУРСКИ ПОТОК " КАТО ЗАПЛАХА ЗА ЕНЕРГИЙНАТА НИ СИГУРНОСТ
Сравнително новосформираната организация на някогашния зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов - Евроатлантически център за сигурност (ЕАЦС) - твърди в своя позиция, публикувана до медиите, че " понастоящем два енергийни плана основават предпоставки за терзание по отношение на въздействието им върху енергийната сигурност на България - " Турски поток " и АЕЦ " Белене ".
ОЩЕ ПРЕДИ 11 ГОДИНИ ЖЕСТОК УБИЕЦ В РУСИЯ Е МОЖЕЛО ДА БЪДЕ СПРЯН
Съдът остави в ареста до 8 януари доцентът от университета в Санкт-Петербург Олег Соколов, който умъртви и разчлени студентката Анастасия Йещенко. Престъплението предизвика полемика за безнаказаността на лицата, направили домашно принуждение, написа френското издание Le Monde.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР