Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 23 юли

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 23 юли.
ГЕШЕВ съдебна експертиза СРАВНИ С КЬОВЕШИ, ОБЯВИ РАБОТОДАТЕЛЯ НА ОБВИНЕНИЯ ЗА АТАКАТА НА Национална агенция за приходите ЗА КИБЕРИЗНУДВАЧ
Номинацията от 11 членове от Висш съдебен съвет за мен значи голямо доверие – не толкоз към мен, а към сътрудниците, с които работим през последните години. Нямам право да излъжа това доверие, а против това доверие стои и отговорност. Това съобщи единственият до момента претендент за основен прокурор Иван Гешев.
ХРИСТО ИВАНОВ ПИТА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ, КОГАТО ПАЛАЧИНКАТА " ГЕШЕВ " съдебна експертиза ОБЪРНЕ
Дали Бойко Борисов и Делян Пеевски си дават сметка какъв брой тънка граница ги дели от това да станат клиенти на новия основен прокурор Иван Гешев? Това пита в персоналния си профил във Фейсбук водачът на " Да, България " и някогашен правосъден министър Христо Иванов, който разяснява във Фейсбук утринното бомбастично изявление на Гешев.
БЕЗ МАШИННО ГЛАСУВАНЕ - САМО НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ
Няма да има машинно гласоподаване единствено на локалните избори. Засега опцията за гласоподаване посредством машини на парламентарини, президентски и европейски избори остава. Това взеха решение депутатите от правната комисия за второто четене на измененията в Изборния кодекс.
СВИНЕВЪДИ: ПОЛОЖЕНИЕТО Е ВОЕННО
„ Положението не е спешно, ситуацията е военно. Трябва да се промени законът и да забравим за така наречен заден двор “. Това съобщи на съвещание на епизоотичната комисия в Добрич шефът на най-големия свинекомплекс в България доктор Румен Караманов.
ПРЕЗИДЕНТЪТ НАЛОЖИ ВЕТО НА СДЕЛКАТА ЗА F-16, БИЛА ПРИЕТА ТВЪРДЕ БЪРЗО
Президентът Румен Радев наложи несъгласие върху Закона за одобрение на договорката за изтребителите F-16 Block 70 и свързанатa с тях поддръжка. Законът беше гласуван от Народното събрание на 19 юли. Основното основание на президента е, че ратификацията на закона е станала прекомерно бързо.
БОРИС ДЖОНСЪН Е НОВИЯТ ПРЕМИЕР НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Бившият външен министър и кмет на Лондон Борис Джонсън е новият водач на Консервативната партия и нов министър председател на Англия, заяви CNN.
Пожарна охрана ЕДНО МАЛКО СЕЛО ВСЕКИ ДЕН НАПУСКА БЪЛГАРИЯ
Средно по 74 българи на ден напущат родината си в търсене на по-добре платена работа и по-добър живот на Запад. Същата е картината и в други страни от Югоизточна Европа – с пагубни последствия за тях, отбелязва изданието Deutsche Welle.
РУСКИ ЕКСПЕРТ ПОСОЧИ БЪЛГАРИЯ КАТО ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРОБЛЕМ ЗА ВЪЗОБНОВЯВАНЕТО НА " ЮЖЕН ПОТОК "
Възобновяването на плана „ Южен поток “ е допустимо, само че казусът е, че сериозността на България, като сътрудник, провокира огромни подозрения, смята шефът на съветския Институт за национална енергетика Сергей Правосудов, представен от организация „ Рамблер “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР