Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 22 юни

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия петък, 22 юни.
РАДЕВ ПРИЗНА, ЧЕ ИЗБЯГАЛИЯТ ЗАТВОРНИК НЕ БИЛ ПАЗЕН, НО УСПОКОИ, ЧЕ Министерство на вътрешните работи " НЯМА ПРОПУСК " В ЗАЛАВЯНИЯТА
Вероятно има някакви пропуски в оценката на управлението на пандиза, когато са му трансформирали ограниченията. Едната от тях е от непоколебим на общ режим, по-късно от закрит на открит вид през другите години. Това сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев от парламентарната естрада за случая с избягалия пандизчия в Ловеч.
БОРИСОВ Гражданско отделение Е СТРАХ, ЧЕ ЗАПАДНА ЕВРОПА ЩЕ ВЗЕМЕ ЕВРОФОНДОВЕ ОТ ИЗТОЧНА ЗАРАДИ МИГРАНТИТЕ
Незабавно затваряне на външните граници на Европейски Съюз, затворени центрове за бежанците, които са към този момент в Европейски Съюз, изнесени центрове наоколо до точките за спор – това ще предложи България на изключителния неофициален съвет на Европейски Съюз, който ще се организира на 24 юни, по думите на премиера Бойко Борисов.
БЪЛГАРИЯ ДА РЕШИ ОТ КАКВИ ЗАТВОРИ ИМА НУЖДА, ПРИЗОВА ЗАМ.-МИНИСТЪР
България би трябвало да реши от какви затвори има потребност - дали такива, в които пандизчиите са в изолираност, или от открит вид, при който те се превъзпитават посредством труд. Това разгласи от парламентарната естрада зам.-министърът на правораздаването Николай Проданов, който бе изслушан от депутатите, откакто пандизчия избяга от затворническо общежитие в Ловеч и през днешния ден издирването му продължава.
ЗАХАРИЕВА: ИНТЕРЕСЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е ЗАЩИТЕН Пожарна охрана КАЗУСА С ИМЕТО НА МАКЕДОНИЯ
Според първия ни посланик ще би трябвало да се извърви дълъг път, до момента в който се построи доверие от страна на македонците към българите, само че това е вярната посока.
АРМИЯТА РАЗПОЛАГА С 1 СНЕГОРИН ЗА БЕДСТВИЯ В ПЛАНИНСКИТЕ РЕГИОНИ
Армията разполага с 1 снегорин, с цел да се оправи с бедствия в планинските райони. Това декларира министърът на защитата Красимир Каракачанов. Наред със отбраната на родината, една от задачите на българската войска в спокойно време е обвързвана с преодоляването на следствията от естествени бедствия. Министър Каракачанов установи, че техниката, с която разполага МО, е морално остаряла и незадоволителна.
ЗАКОННО ЛИ Е ТАЙНИТЕ АГЕНТИ ДА съдебна експертиза ВНЕДРЯВАТ ВЪВ ФИРМИ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА РАБОТОДАТЕЛЯ?
Както стана ясно преди време, секрети сътрудници на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) ще бъдат внедрявани в институции и компании без знанието на управленията на работодателите. Шпионите ще могат да влизат и в ролята на юристи, художници, счетоводители и други, упражняващи свободни специалности. Това плануват промени в Правилника за използване на Закона за ДАНС, оповестени преди време на уеб страницата за публични съвещания strategy.bg.
БЪРЗОТО КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ЕВРОЗОНАТА съдебна експертиза ОТЛАГА
Не мога да обещая, че подаването на кандидатура за ERM-2 (чакалнята за eврозоната) ще е идната седмица, ще е толкоз скоро, колкото може. Това не е единствено официално извършване на критерии, това е политически развой. Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев по време на Пловдивския стопански конгрес.
ТРЪМП ЗАПЛАШИ ЕВРОПА С 20% УВЕЛИЧЕНИЕ НА МИТАТА ВЪРХУ ВНОСА НА АВТОМОБИЛИ
Актът опонира на позицията на представителите на Републиканската партия в Конгреса и се случва преди да излязат резултатите от инспекцията, която той разпореди на Министерството на търговията по отношение на вредите, които нанася този импорт на националните ползи на Съединени американски щати.

КАРАКАЧАНОВ ИСКА ТРИТЕ ПРОЕКТА ЗА МОДЕРНИЗАЦИЯ НА АРМИЯТА ДА съдебна експертиза ДВИЖАТ ПАРАЛЕЛНО
Проектът за модернизацията на военноморските сили се забави с една година поради ДДС-то. Днес е последният ден, в който се доработва актуализацията му, и сега тече междуведомственото му координиране. Това разгласи от парламентарната естрада министърът на защитата Красимир Каракачанов.
БЪЛГАРИЯ Е ПОСЛЕДНА В Европейски Съюз Пожарна охрана РАБОТА ОТ ДОМА
България е на последно място в Европейски Съюз по дял на работещите от вкъщи си хора за 2017 година Данните на Евростат демонстрират, че едвам 0.3% от нашенците избират подобен вид претовареност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР