Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]кадър bTVЗнам много неща, някои могат да

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър bTVЗнам много неща, някои могат да
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Обсъждал съм балотажи с Делян Пеевски, имал съм телефонен разговор с Борисов

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

кадър bTV

Знам доста неща, някои могат да се кажат, други не, това съобщи в студиото на bTV зам.-председателят на Българска социалистическа партия и кандидат за лидерския пост Кирил Добрев. В отговор на обвиняванията на Румен Овчаров, че посредством него Бойко Борисов и Делян Пеевски се пробват да овладеят Българска социалистическа партия, Добрев разяснява, че точно Овчаров и Корнелия Нинова са свързани с Пеевски.

„ Румен Овчаров е един уволнен от Станишев министър поради подозрения за корупция. Заедно с него е уволнена Корнелия Нинова, дружно с тях е уволнен Делян Пеевски. Явно тези лица се събират дружно “, разяснява Добрев. Той описа, че познава Пеевски още от времето, когато последният е бил юношески водач на Национална движение „Симеон Втори". „ Последно съм се срещал с него с цел да

обсъждаме балотажи за локалните избори “, сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия, като посочи, че става въпрос за Пазарджик и Благоевград.

Кирил Добрев описа също, че е водил един телефонен диалог с Бойко Борисов за това, че кметовете на Българска социалистическа партия не трябва да бъдат ощетени, когато държавно управление раздава средства. Той добави също, че познава основният прокурор Иван Гешев, който го е разпитвал във връзка случай. Добрев обаче акцентира, че Нинова и Гешев са работили дружно, като са били много положителни сътрудници.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия сподели също, че има надълбоко персонален претекст за опълчването с Корнелия Нинова и че усеща предаден, само че не посочи за какво. „ Това е като да ме питате за невярност на жена ми “, разяснява Добрев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР