Red Bull потвърди, че Кристиан Хорнър е освободен от неправомерно

...
Red Bull потвърди, че Кристиан Хорнър е освободен от неправомерно
Коментари Харесай

Red Bull публикува изявлението на Кристиан Хорнър след приключването на разследването срещу шефа на F1

Red Bull удостовери, че Кристиан Хорнър е освободен от непозволено държание след следствие на обвинявания в неуместно държание.

Отборът на Формула 1 Австрийската компания майка, Red Bull GmbH, стартира следствие против Horner по-рано този месец, откакто негова колежка подаде недоволство. Разследването обаче към този момент е завършило преди новия сезон на F1, който би трябвало да стартира в Бахрейн този уикенд.

Изявление от Red Bull гласи: „ Независимото следствие на обвиняванията против господин Хорнър е приключено и Red Bull може да удостовери, че жалбата е отхвърлена. Жалбоподателят има право на обжалване. Red Bull е уверен, че следствието е било почтено, прецизно и независимо.

„ Докладът от следствието е конфиденциален и съдържа персоналната информация на страните и третите страни, които са помогнали в следствието, и по тази причина няма да разясняваме също така от почитание към всички наранени. Red Bull ще продължи да се стреми да дава отговор на най-високите стандарти на работното място. "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР