Ред Бул трябва да се върне към доминиращите си резултати

...
Ред Бул трябва да се върне към доминиращите си резултати
Коментари Харесай

Серхио Перес: Трябва да се върнем към победите в Япония

Ред Бул би трябвало да се върне към преобладаващите си резултати в Япония този уикенд, откакто претърпя първо проваляне за сезона в Сингапур предходната неделя, сподели мексиканският водач Серхио Перес преди идващото съревнование от календара на Формула 1.

Шампионите във Формула 1 бяха спечелили 15 следващи надпревари преди Сингапур, само че се завръщат на пистата " Сузука " с упования да си подсигуряват купата при конструкторите шест кръга преди края на сезона.

" Тази писта е доста друга, тъй че не би трябвало да има причина да не сме мощни на " Сузука ". Всъщност това е една от най-хубавите писти за нас ", сподели Перес на конференция преди неделното съревнование.

Мексиканецът, който е втори в общото класиране при водачите, само че с цели 151 точки зад съотборника си и повторен международен първенец Макс Верстапен, сподели, че Ред Бул към момента не знае тъкмо какво се е объркало в Сингапур.

Верстапен, победител в 10 следващи надпревари, остана пети, откакто започва 11-и на пистата " Марина Бей ", до момента в който Перес приключи осми.

" Очевидно имахме някаква добра визия за това по какъв начин се приготвяме за уикенда, само че някъде се объркаха нещата. Това е нещо, което ще запазим в отбора, само че има някои индикации, че евентуално сме подходили с неверна конфигурация ", добави Перес.

Седемкратният международен първенец Люис Хамилтън с Мерцедес разяснява, че ще бъде мъчно Ред Бул да бъде надвит още веднъж.

" Бих си помислил, че в случай че не са с 30 секунди преднина, както правеха в предишното, значи нещо се е случило ", сподели през смях британецът, който беше трети в Сингапур.

" Колата им би трябвало да е феноменална тук. Те бяха страхотни през цялата година, съумяха съвсем на всяка писта. Ще бъде ужасно да виждам този болид. Отборът като цяло и водачите правят невероятна работа с екипа, който имат ", добави Хамилтън.

Той се съмнява, че Мерцедес ще имат същото равнище на показване като Сингапур, само че се надява " да не са прекомерно надалеч от Ред Бул ".

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Ива Кръстева
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР