Реалността се оказа много по-различна от помпозните му твърденияЛидерът на

...
Реалността се оказа много по-различна от помпозните му твърденияЛидерът на
Коментари Харесай

Костя Копейкин вкарва парашутисти в парламента срещу солидна сума

Реалността се оказа доста по-различна от помпозните му изказвания

Лидерът на проруската партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин готви огромна чистка в редиците.

Притесненията на деятелите са, че вместо партийни фрагменти, водачът се готви да вкара в Народното събрание парашутисти, които са си платили за местата. Мълвата носи, че цената варира сред 300 и 400 хиляди на човек.

Припомняме, че партията на Костя Копейкин към този момент внесе документите си в ЦИК за присъединяване в идните парламентарни избори, които президентът Румен Радев насрочи за 2 октомври. Сега имат двуседмичен период да записват в листите си във всеки един от 31 многомандатни изборни региона.

Оказва се обаче, че действителността е доста по-различна от помпозните изказвания на Костя Копейкин, че ще са първа политическа мощ. Според социолозите, „ Възраждане “ ще получи сред 8 и 10% от гласовете на гласоподавателите. На процедура това прави към 22 депутати, което значи, че в Народното събрание ще влязат единствено водачите на листите и то не от всички изборни региони.

За никого не е загадка, че съгласно нормалната партийна процедура водачи на листите са шефовете на съответните общински или регионални организации. Активисти обаче разкриват обезпокоени, че за „ Възраждане “ това предписание не важи и допълват, че в редиците им Копейкин взима еднолични решения.

До този миг той към момента не е съобщил подредбата на деятелите на листите, което нагнетява в допълнение напрежението сред ръководителите на партията в страната. Преобладаващата част от тях вършат всичко по силите си да се харесат на вожда, с цел да могат да се докопат до заветното депутатско място.
Ежедневно му рапортуват за голямото количество работа, която са свършили за да се изопнат.

Костадинов обаче посреща намеците им, че те са най-подходящите хора за водачи на листите с безмълвие. Той даже намеквал по време на обиколките си из страната, че са нужни нови и по-подготвени хора за бъдещата им парламентарна група, с която да сформира държавно управление.
Отсега подготвял деятелите, че не би трябвало да се сърдят, в случай че не се доберат до избираеми места.

Някои от тях даже признават, че Копейкин има съображение за това поради обстоятелството, че множеството от сегашните депутати на партията не блеснаха с голям опит. Вероятно си спомняте, че измежду тях имаше някогашен барман, някогашен таксиметров водач, строител, че даже и оператор на секс телефон, пъшкащ сладострастно за пари. Липсата на адвокати се отрази пагубно на активността им. За седемте им месеца в Народното събрание хората на Костя Копейкин съвсем не внесоха сериозен законопроект.
Нещо повече – представителите на Възраждане бяха грубо осмени от сътрудниците си поради правната им неначетеност на препоръчаните законови ремонти.

Освен това съгласно осведомени има и различен мотив за подмяната на депутатите – подозренията на Копейкин във връзка с тяхната преданост.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР