Реално не може да има оставки само по искане на

...
Реално не може да има оставки само по искане на
Коментари Харесай

Асен Агов: Протестите са заради това, че ГЕРБ не си свършиха работа през 2019

Реално не може да има оставки единствено по искане на блокадите. Това демонстрира, че водачите на този митинг не могат да овладеят обстановката, това разяснява по Нова нюз журналистът и някогашен народен представител Асен Агов. Според него обстановката приказва зле за синдикатите.

“Никой не изясни това на тези хорица, миньорите, на които труда им е доста тежък и постоянно са лъгани в продължение на години ”, добави той.

“ГЕРБ не са си свършили работата тогава, когато е трябвало да я свършат - през 2019 година. И неизвестно за какво не са обяснили на хората, че би трябвало да се обезпечи потенциала на ТЕЦ-овете. Те работят постоянно на дотации, на всички места по света. Или се субсидират въглищата, или тока ”, съобщи Агов.

Той разяснява също, че хората от въглищните централи имат правото да стачкуват, само че адресът на настояванията им не би трябвало да е настоящето държавно управление. Според него е добре протестиращите да си спомнят всички политически назначения в последните 10-15 години в мините и Топлоелектрическа централа “Марица Изток 2 ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР