Реална история от САЩ, попаднала на страниците на вестниците:Била организирана

...
Реална история от САЩ, попаднала на страниците на вестниците:Била организирана
Коментари Харесай

На това се казва хладнокръвно отмъщение

 жених

Реална история от Съединени американски щати, попаднала на страниците на вестниците:

Била проведена женитба за 300 посетители. Официалната гала към този момент била завършила, пристигнало време за празненствата. Младоженецът излязъл на подиума, с цел да произнесе тържествена рече пред натрупалите се посетители. Той благодарил на всички, които били пристигнали и го подкрепяли по време на сватбата, изключително на тези, които пътували отдалеко.

Особено държал да изрази благодарността си към фамилията и роднините на булката, които организирали и участвали на тази прелестна женитба. Огромна признателност на всички за подаръците и за това, което били създали.

На всеки от гостите той желае да сервира подарък персонално от него, по тази причина под седалката на всеки стол бил прикован подарък за всеки – плик. Той помолил всички да отворят пликовете.

Във всеки плик имало фотография с размер 8х10 см, на която бил изобразен кумът, правещ секс с булката. Младоженецът подозирал двамата и се възползвал от услугите на частен детектив, който няколко седмици преди тържествената дата провел следствие.

След това женихът постоял още малко на подиума, с цел да понаблюдава реакцията на присъстващите, след което се обърнал към кума и споделил „ F@ck you “, а по-късно се обърнал към булката си и произнесъл „ F@ck you “.

После погледнал към зашеметените посетители и декларирал: „ Аз се махам от тук “ и си тръгнал.

… разводът оформил идния понеделник.

За разлика от множеството двойки, които, получавайки сходна информация, незабавно приключват всевъзможни взаимоотношения, този мъж невъзмутимо „ издържал “ всички сватбени мерки и тържествената гала, без даже да мигне.

Резултатът от неговото „ невъзмутимо “ възмездие:

• Родителите на булката изгубили 35 000 $, с цел да провеждат сватбено празненство за 300 души.

• Той дал на всички да схванат какво се било случило.

• И най-много, посрамил булката и кума, показвайки „ същинското им лице “ в наличието на всички техни другари и фамилии в цялостен състав.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР