Реал Сосиедад постигна ценна победа с 2:1 в домакинството си

...
Реал Сосиедад постигна ценна победа с 2:1 в домакинството си
Коментари Харесай

Реал Сосиедад намери верния път срещу Еспаньол

Реал Сосиедад реализира скъпа победа с 2:1 в семейството си на Еспаньол. Баските бяха в серия от два следващи мача без победа и бе значимо да измъкнат трите точки през днешния ден.

Интересното е, че и трите гола в мача паднаха в първия половин час. Домакините поведоха в 17-ата минута, когато вратарят Алваро Фернандес направи голяма неточност и разреши топката да му бъде отнета наоколо до вратата, като даже извърши нарушаване против Такефусе Кубо, само че Александър Сьорлот вкара топката във вратата и съдията реши да наложи по-тежкото наказване - гол за 1:0.

Гостите обаче реагираха бързо и възвърнаха равенството. При едно заучено състояние след корнер топката бе подадена към Еду Експоцито, който от придвижване по земя означи за 1:1.

Реал обаче си върна преднината в 29-ата минута. Микел Мерино напредна през центъра и попаде за Брайс Мендес в наказателното поле, а той невъзмутимо осъществя за 2:1.

Това се оказа и победният гол за домакините, които събраха актив от 10 точки и се изкачиха до 8-ата позиция в класирането. Еспаньол пък продължава да разочарова от началото на сезона, като остава на 17-ата позиция с 4 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР