Реал Мадрид започна защитата си на Купата на Краля с

...
Реал Мадрид започна защитата си на Купата на Краля с
Коментари Харесай

Реал М започна защитата на Купата с успех в рекордния мач на Пабло Ласо

Реал Мадрид стартира отбраната си на Купата на Краля с безапелационен триумф в своята зала " УиЗинк Сентър ". " Белия балет " съкруши тима на Валенсия с на 1/4-финалите на тазгодишното издание на шампионата и си подсигурява дуел с Тенерифе за място на финала. Момчетата на Пабло Ласо постановиха цялостен надзор в мача още от първата четвърт и справедливо се поздравиха с успеха.

¡ESTAMOS EN LAS SEMIFINALES DE LA COPA!
El sábado nos mediremos al.
¡Gran trabajo, EQUIPO!

Destacados:
: 23 ptos; 22 val.
: 23 ptos; 22 val. |
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto)
Самият Ласо пък се трансформира в треньора с най-вече мачове в цялата история на баскетболния тим на Реал Мадрид. 53-годишният експерт записа дуел №735 отпред на " белите " и по този метод измести от върха именития някогашен ментор на мадридчани Лоло Сайнц, който към този момент е втори в класацията със 734 мача. Освен него, мотив за наслади има и другата легенда на мадридчани - Фелипе Рейес, който към този момент е играчът с най-вече изиграни минути в историята на Купата на Краля - 978, изпреварвайки досегашния водач Хуан Карлос Наваро.

 Otro hito para Reyes: ¡Jugador con más minutos en Copa!

Иначе, Реал поведе с цели 12 точки още след първите 10 минути за 29:17, а на полувремето домакините към този момент имаха задатък от 15 при 49:34. Валенсия сподели темперамент в средата на третата част и понижи недостига си от 21 на 6 точки след страхотна серия от 0:15, само че в последната четвърт Реал не позволи повече съмнения и сполучливо продупчи билета си за 1/2-финалите.

dirige hoy su partido 735 en el.
¡! |
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto)
Габриел Дек и Трей Томпкинс бяха с съществена роля за успеха на " лос бланкос ". Двамата означиха по 23 точки, с цел да оказват помощ за триумфа на своя отбор. Ветеранът Джейси Керъл пък наниза 10 точки за 15 минути. За Валенсия Сам Ван Росом означи 16 точки, Никола Калинич приключи с 14 точки, Клемен Препелич добави 13, а Мартин Хермансон добави с 10 точки.

Утре ще се изиграят и останалите две четвъртфинални срещи - Барселона се изправя против Уникаха, а Баскония излиза против Ховентут.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР