Реал Мадрид вече планира промени в състава за следващия сезон,

...
Реал Мадрид вече планира промени в състава за следващия сезон,
Коментари Харесай

Перес одобрил списък с четири трансферни цели за Реал Мадрид през предстоящото лято

Реал Мадрид към този момент възнамерява промени в състава за идващия сезон, а футболистът на Арсенал Габриел Жезус оглавява листата с мечтани попълнения на кралския клуб, твърди испанското издание Defensa Central. Президентът на Реал Флорентино Перес е одобрил лист с четири нови имена за следващата година, а отпред е точно 25-годишният бразилец, който прави положителни мачове за „ артилеристите “ след прехвърлянето си от Манчестър Сити през лятото. 

Жезус записа пет гола и шест асистенции в 16 мача. Ръководството на гранда от Мадрид следи обстановката към британския национал от Борусия Дортмунд Джуд Белингам, а в листата на Перес са още 20-годишният Габри Вейга от Селта Виго и 23-годишният Фран Гарсия от Райо Валекано. Възможно е и завръщането на Браим Диас, който е благосъстоятелност на Реал, а сега играе чартърен в италианския Милан.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР