Реал Мадрид стигна до четвъртата си поредна победа в Ла

...
Реал Мадрид стигна до четвъртата си поредна победа в Ла
Коментари Харесай

Реал Мадрид обърна Алмерия в мач, в който главно действащо лице беше ВАР

Реал Мадрид стигна до четвъртата си поредна победа в Ла Лига, откакто в дуел от 21-ия кръг надигра с 3:2 след поврат вкъщи състава на Алмерия в мач, който ще бъде запомнен най-много с дискусионните намеси на ВАР и последвалите съдийски отсъждания.

Преди да се стигне до тях обаче гостите от Андалусия бяха разкрили резултата на " Сантяго Бернабеу " след по-малко минута игра, когато прецизен бе Ларджи Рамазани, а в самия завършек на първото полувреме Едгар Гонсалес се разписа със ужасно осъществяване от отдалеченост, за удвои задатъка на последния в подреждането на испанското състезание.

По този метод почивката пристигна при пасив от два гола за " лос бланкос ", което накара Карло Анчелоти да вземе нужните ограничения, които незабавно дадоха резултат и втората част започва с напън за домакините.



Така се стигна до 54-ата минута, когато ВАР алармира на рефера Франсиско Хосе Ернандес Маесо за игра с ръка на Кайки в наказателното поле и в последна сметка арбитърът отсъди дузпа в интерес на Реал. Зад топката застана Джуд Белингам и англичанинът не сбърка, реализирайки за 1:2.

Малко след час игра пък Алмерия още веднъж реши, че си е върнал преднината от два гола,когато прецизен бе Серхио Арибас, само че системата за видеоарбитраж още веднъж се намеси, с цел да маркира нарушаване на Дион Лопи в зародиша на офанзивата и попадението не бе зачетено

В 67-ата минута пристигна и най-спорното присъждане в срещата, което бе провокирано от Винисиус Жуниор, който беше прецизен за 2:2, само че след това видя по какъв начин съдията Маесо анулира голът поради игра с ръка на бразилеца. И в този случай обаче ВАР излезе на сцената, като след консултация със системата, съдията Франсиско Ернандес промени решението си и въпреки всичко призна попадението на мадридчани за постоянно, макар че повторенията на обстановката оставиха съществени въпросителни дали Винисиус в реалност не играе с ръка.



Така, мачът на " Сантяго Бернабеу " продължи при еднакъв резултат, а в оставащото време до края Реал Мадрид предстоящо потърси цялостния поврат и той най-сетне стана факт надълбоко в добавеното време, когато в 99-ата минута Дани Карвахал донесе успеха на своя отбор.

С триумфа " Кралския клуб " събра 51 точки и се върна на върха в Ла Лига, изпреварвайки с два пункта втория Жирона. Алмерия пък остава на последното 20-о място с едвам 6 точки и без нито една победа дотук през акцията.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР