Реал (Мадрид) се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата

...
Реал (Мадрид) се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата
Коментари Харесай

"Реал" се класира на четвъртфинал за Купата на краля

Реал " (Мадрид) се класира за четвъртфиналите в шампионата за Купата на краля след тъждество 2:2 с втородивизионния " Нумансия ". С общ резултат 5:2 " Реал " отива напред, присъединявайки се " Атлетико " (Мадрид), " Валенсия ", " Алавес " и " Леганес ". Както и в първия мач, " Нумансия " сподели, че е тим, който не се предава и сътвори доста главоболия на испанския първенец.

След 104 мача с екипа на " Кралския клуб " Лукас Васкес за първи път вкара повече от един гол в формален мач. Освен него с добра игра с понрави централният бранител Хесус Вайехо, както и Борха Майорал. В воин за " Нумансия " се трансформира нападателят Гийермо, който осъществя и двете попадения.

След удобния задатък от 3:0 след първата среща " Реал " излезе с доста изменен състав. Треньорът Зинедин Зидан даде отмора на 10 души, които бяха играли против " Селта " за състезание преди няколко дни, като само централният бранител Начо резервира мястото си.

Европейският клубен първенец срещна доста добре проведен тим против себе си, който искаше да се потвърди на " Сантяго Бернабеу ". Това се получи и играчите на " Нумансия " бяха изпратени от публиката с аплодисмени.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР