Реал Мадрид се класира на финала за Кралската купа на

...
Реал Мадрид се класира на финала за Кралската купа на
Коментари Харесай

Реал Мадрид с нечувана гавра с Барселона насред Камп Ноу

Реал Мадрид се класира на финала за Кралската купа на Испания, откакто се изгаври с Барселона в реванша от полуфиналите - 4:0 и 4:1 общ резултат. Хеттрик през второто полувреме пред цялостните трибуни на " Камп ноу " заби Карим Бензема.

Барселона излезе със самочувствие, освен поради успеха с 1:0 на Бернабеу в първия полуфинал предишния месец, а и поради серията от три следващи триумфа в " Ел класико ". Тя стартира с триумф за Суперкупата на Испания в Саудитска Арабия. Реал обаче имаше думата в последното, пето огромно дерби този сезон.

Тимът на Карло Анчелоти съумя да отблъсне първичния напън на своя конкурент. " Блаугранас " не сполучиха в няколко положителни офанзиви. Постепенно силите се изравниха, а Реал нанесе първия си голов удар в 45-ата, когато Винисиус прониза Тер Стеген. Бензема довкара топката, само че попадението в последна сметка бе записано на бразилеца.

" Лос меренгес " небрежно завършиха интригата след антракта. Бензема удвои след превъзходен пас и пробив на Лука Модрич в 50-ата, а в 58-ата осъществя и от дузпа, направена от Винисуис. В 81-ата Бензема записа знаков хеттрик над безконечния противник.

Двубоят ще се запомни и с нервни прояви, в които от страната на Реал най-често беше забъркан Винисиус - другояче изиграл страховит дуел с гол и две асистенции. Бутане и разправии имаше и малко преди последния съдийски сигнал, само че до червени картони не се стигна.

Мадридчани съвсем нямат късмет за купата, само че могат да спасят сезона вкъщи с Кралската купа, а до момента сполучливо пазят и трофея в Шампионската лига.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР