Реал Мадрид посреща Реал Сосиедад на Сантяго Бернабеу в мач

...
Реал Мадрид посреща Реал Сосиедад на Сантяго Бернабеу в мач
Коментари Харесай

Тежко препятствие пред Реал Мадрид в преследването на титлата в Ла Лига

Реал Мадрид посреща Реал Сосиедад на " Сантяго Бернабеу " в мач от 19-я кръг на Ла Лига. Срещата е с начален час 22:00 и може да я наблюдавате онлайн по MAX Sport 4. " Белия балет " изостава с 6 точки в битката за купата, само че и е с мач по-малко и през днешния ден може да понижи изоставането си от Барселона на единствено 3 пункта.

Тимът на Карло Анчелоти записа сложна победа след продължения против локалния противник Атлетико в четвъртфинален конфликт за Купата на Краля. Реал Мадрид е в чудесна домакинска форма в Ла Лига, като последната загуба на тима е от март, 2022-а година от Барселона. Предстоящата среща пропущат Дейвид Алаба, Лукас Васкес и Ферлан Менди заради травми, а Еден Азар, Дани Карвахал и Орелиан Чоумени до последно ще бъдат под въпрос.

Реал Сосиедад е на 3-а позиция в Ла Лига и при победа през днешния ден ще се изравни с тима от Мадрид. Тимът е в чудесна форма, като не е усещал усета на загубата в шампионата от три месеца. Сосиедад впечатлява досега през сезона и се бори за присъединяване в Шампионската лига следващата година. Срещата пропущат Андони Горосабел, Микел Мерино, Умар Садик и Давид Силва заради разнообразни контузии.

Двата тима вършат доста забавно мачове между тях, като Реал Мадрид има едвам една победа в последните си пет конфликта против този противник, тъй че шоуто е обезпечено.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР