Реал Мадрид катастрофира срещу ЦСКА Москва на Бернабеу“Отборът на Реал

...
Реал Мадрид катастрофира срещу ЦСКА Москва на Бернабеу“Отборът на Реал
Коментари Харесай

Реал Мадрид катастрофира срещу ЦСКА Москва на „Бернабеу“

Реал Мадрид катастрофира против ЦСКА Москва на „ Бернабеу “
Отборът на Реал Мадрид позволи унизителна домакинска загуба от ЦСКА Москва с 0:3 в последния си мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Тимът на Сантяго Солари си бе обезпечил първото място в група G още преди дуела на „ Сантяго Бернабеу “, като наставникът на отбора даде късмет на някои от играчите, които по-рядко попадат в игра, само че в титулярните 11 на Кралския клуб имаше и съществени футболисти като Тибо Куртоа, Марсело, Иско, Марко Асенсио и Карим Бензема, а през втората част на терена се появиха в игра Гарет Бейл, Тони Кроос и Даниел Карвахал.

Въпреки че имаха надзор над топката, домакините позволиха доста грешки и разрешиха на противника да насочи цели 11 удара към вратата на Куртоа, шест от които точни. Резултатът бе открит от Фьодор Шалов в 37-та минута, а още преди почивката московчани удвоиха преднината си посредством Георги Шенников. Сол в раната на Реал сипа новият исландски национал Арнор Сигурдсон с трето попадение в 73-та минута. До края на срещата спечелилите в последните три издания на шампионата по този начин и не съумяха да стигнат най-малко до почетно попадение и по този метод записаха тежка домакинска загуба.

Отборът на ЦСКА Москва пък може да се похвали с две победи над Реал Мадрид през есента, откакто победи именития си противник и вкъщи с 1:0 в първия мач. Въпреки това съветският отбор няма да взе участие даже в Лига Европа през пролетта, откакто приключи на последно място в групата със седем точки. Същият актив натрупа и тимът на Виктория Пилзен, който през днешния ден победи Рома с 2:1, само че чехите имат по-добър баланс в директните дуели с ЦСКА. Ян Коварик и Томас Чори означиха головете за Виктория в Пилзен, а Ченгиз Юндер се разписа за „ вълците “, които приключват на второ място в групата и ще чакат жребия в понеделник. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР