Реал Мадрид е съгласен да продаде Кристиано Роналдо на Ювентус

...
Реал Мадрид е съгласен да продаде Кристиано Роналдо на Ювентус
Коментари Харесай

Дойде ли краят на „ерата Роналдо“ в Реал Мадрид?

Реал Мадрид е склонен да продаде Кристиано Роналдо на Ювентус за 100 млн. евро , само че единствено в случай, че португалецът разгласи обществено желанието си да напусне " Сантяго Бернабеу ".
 
Според радио Cadena Cope мадридчани са подготвени да одобряват оферта от първенеца на Италия , само че все пак към момента нищо сред двете страни не е подписано и надлежно не съществува каквото и да е правно обвързване. За да си замине, 33-годишният Роналдо от " Бернабеу " към момента е нужна благословията на президента на Реал Флорентино Перес.
 

А строителният магнат има напълно ясно предпочитание и то е да избегне повторение на позорната обстановката към раздялата с друга клубна легенда преди време - Икер Касияс. За задачата му е належащо обществено изказване от страна на Роналдо, в което голмайстор №1 за всички времена на „ белия балет ” самичък да изрази желанието си за ново предизвикателство . Перес има вяра, че това ще запази имиджа на клуба и няма да има обвинявания в това, че в действителност Кристиано е бил пропъден поради управническите решения по отношение на него.
 

Най-вероятно Реал ще изиска от CR7 да свика конференция , каквато той даде обещание, само че към момента не се състояла, след многозначителните си думи при спечелването на Шампионската лига. При един подобен сюжет мадридският исполин ще получи опцията обществено да благодари на аса си за 9-те години вярна работа, написа.
 
Испански медии единомислещо настояват, че Роналдо към този момент е дал дума на президента на Ювентус Андреа Аниели, че минава в Торино.-->

Междувременно информациите за трансфер на португалската звезда получиха още по-реални размери, откакто от Реал сами издадоха идното овакантяване на футболиста.
 
От " белия балет " пуснаха в продажба новия си екип, а в онлайн магазина мигновено направи усещане, че единственият футболист, който няма фотография е точно Роналдо. Докато другите играчи театралничат гордо с новата фланелка, на страницата на Роналдо се вижда единствено фланелка с номер 7 и името му.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР