Реал Мадрид е първият финалист в турнира за Суперкупата на

...
Реал Мадрид е първият финалист в турнира за Суперкупата на
Коментари Харесай

Дузпи пратиха Реал Мадрид на финала за Суперкупата на Испания

Реал Мадрид е първият финалист в шампионата за Суперкупата на Испания след победа с дузпи над отбора на Валенсия. Кралският клуб и „ прилепите “ приключиха наедно 1:1 в постоянното време и в продълженията, като дуелът се реши след осъществяване на дузпи.

„ Белите “ откриха резултата на стадион „ Крал Фад “ в Рияд от дузпа, отсъдена за нарушаване на бранителя Джомерт против пробилия в наказателното поле на Валенсия Карим Бензема. Зад топката застана пострадалият Бензема, който невъзмутимо прати топката в противоположния ъгъл на вратаря Гиорги Мамардашвили.

„ Прилепите “ възвърнаха равенството няколко секунди след началото на втората част. Високо центриране от фланга на Тони Лато трансферира отбраната на Реал, а Самюел Лино се освободи от пазача си Лукас Васкес и от близко се разписа за 1:1.

Повече голове не бяха маркирани в постоянното време, а наклонността се резервира и в последвалото продължение.

Така се стигна до осъществяването на дузпи, където всички футболисти на „ белите “ бяха точки, а от състава на Валенсия Ерай Комерт и Хосе Гая стреляха неопределено.

В решителния дуел за финала Реал Мадрид ще срещне спечелилия от другата полуфинална двойки, противопоставящ отборите на Барселона и Реал Бетис.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР