Реал Мадрид е на прага на един от най-важните си

...
Реал Мадрид е на прага на един от най-важните си
Коментари Харесай

Зидан вярва в титлата дори при загуба от Атлетико в неделя

Реал Мадрид е на прага на един от най-важните си дуели през сезона в Ла Лига - посещение на Атлетико Мадрид. Разликата сред двата отбора е 5 точки, като “рохибланкос” са с мач по-малко. Логично е да се допусна, че в случай че в неделя първенците изгубят, те няма да съумеят да защитят купата си. Треньорът им Зинедин Зидан обаче не мисли по този начин.

“Както и да свърши дербито, ние ще останем в играта”, уверен е френският ментор.

“Това в действителност е като край, само че въпреки всичко е мач като всеки различен - има три точки за печелене. За нас най-важното да играем добре и сме съсредоточени върху това. Домакинството на Атлетико не прави тима лек любимец. В едно дерби няма любимец. Тези срещи са забавни и футболистите ги обожават. От нас се желае да направил мощен мач, а другото ще пристигна от единствено себе си”, сподели още Зидан.

”Белите” не престават да изпитват проблеми поради контузени играчи, само че хубавото е, че най-малко Карим Бензема наподобява подготвен за игра. “Карим е доста значим за Реал. Ще преценим дали той ще е в положение да вземе присъединяване. Всички останали играчи ще се радват да го видят в състава. За хората, които обичат футбола, е приятност да гледат Бензема. Той е от голямо значение освен за почитателите на Реал, а въобще за всички”, уверен е наставникът.

Enfocados
— Real Madrid C.F. (@realmadrid)
Зидан разяснява и проблемите пред гола на Марко Асенсио и Винисиус Жуниор, които не съумяват да бележат постоянно: “Дори аз като футболист не вкарвах задоволително на фона на качествата, които имах”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР