Реакции заваляха от видни консерватори в социалните медии, докато бившият

...
Реакции заваляха от видни консерватори в социалните медии, докато бившият
Коментари Харесай

Най-добрите републиканци се обединяват зад Тръмп, призовават за единство след доминиращия супервторник: „Предварителните избори приключиха“

Реакции заваляха от видни консерватори в обществените медии, до момента в който някогашният президент Тръмп вървеше към успеха в съвсем всеки съревнование в първичните избори в Супер вторник, множеството от които приканиха партията да се сплоти зад него.

" Човече, знаех, че Тръмп ще има лека нощ, само че това е победа ", сенатор от републиканската партия в Охайо Джей Ди Ванс, до момента в който Тръмп продължаваше да натрупа победи в щат след щат във вторник вечерта. „ За гласоподавателите разполагаме със идващите шест месеца, с цел да ги убедим, че DJT заслужава още един мандат. “

„ Но за донорите и политическите експерти е време да се обединим зад нашия претендент. Моля, спрете да губите време и пари. "

" Признайте си ", републиканският губернатор на Тексас Грег Абът. „ Предварителните избори завършиха. “

Бившият президент Тръмп приказва пред навалица по време на избирателен протест на 25 септември 2023 година в Съмървил, Южна Каролина. (Шон Рейфорд/Гети изображения )


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР