Разярена жена, напсувала солидно униформени, получи условна присъда от четири

...
Разярена жена, напсувала солидно униформени, получи условна присъда от четири
Коментари Харесай

Този див Северозпад! Разярена купонджийка напсува ченгета и ги заплаши с уволнение

Разярена жена, напсувала солидно униформени, получи условна присъда от четири месеца затвор за агресивното си държание, научи BulNews.bg. Делото против С.М.К. бе гледано преди дни в районния съд в Мездра, където дамата се призна за отговорна и подписа съглашение с държавното обвиняване.
От документите по делото излиза наяве, че дамата е родом и живее в Роман. На 29 октомври предходна година С.М.К. била надула мощно музиката в жилището си и безусловно подлудила съседите си. Хората не издържали на децибелите и повикали полиция, с цел да й създадат забележка. Когато ченгетата пристигнали на адреса на дамата била огромна. Вместо да се кротне след забележката мадамата почнала да им крещи и да ги псува брутално.
Скандалът почнал още в жилището на дамата, което принудило ченгетата да я закопчаят и вкарат в патрулката за неспазване на публичния ред. Тогава купонджийката почнала да вика с цялостно гърло „ Какви сте вие бе, няма да понижа музиката, тъй като през днешния ден си чествам събора”, „ Вие не сте никакви служители на реда и в никакъв случай няма да ви извърша предизвестията и разпорежданията”. В профилирания автомобил и по-късно в районното полицейско ръководство яростта на дамата станала още по-голяма. Стигнало се до там, че С.М.К. почнала да заплашва униформените по възмутителен метод, като крещяла с все мощ „ Вие сте гейове, ходете да се е*ете с други гейове за пари”, „ Вие сте едни нещастници и отпадъци, ще ви е*а майката”, „ От на следващия ден ще бъдете уволнени и няма да сте на работа”, „ Шибаняк малоумен, нито си ми на равнището, нито си ми на парите, от на следващия ден ти няма да работиш в Роман, ти не ставаш за служител на реда и за това си изпратен в Роман да ти е гадно, мен не можеш да ме задържиш, а можеш да ме хванеш за пу*ката”.
За отношението и обидите към ченгетата С.М.К. е наказана на 4 месеца затвор, с отсрочено изтърпяване за период от 3 години. Определението е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР