Развлечението минава през новите технологии. Поне по време на карантина.

...
Развлечението минава през новите технологии. Поне по време на карантина.
Коментари Харесай

Бизнесът, мобилните приложения и COVID-19: Какво се промени в навиците ни?

Развлечението минава през новите технологии. Поне по време на карантина. Заради изключителното състояние редица софтуерни компании регистрират растеж на потреблението. Социални мрежи, стрийминг платформи и мобилни приложения са най-големите печеливши по време на пандемията. Защото са единственото “бягство ” от COVID-19.
Най-високо ползване регистрират мобилните приложения за онлайн банкиране. Подобен скок има и в платформите за поръчване на храна, които влизат в помощ и на бизнеса - единствената опция заведенията за продължат своята работа и да имат най-малко минимална облага и точно посредством доставки.

Извънредното състояние у нас доста е пренастроило настройките на средностатистическия консуматор, сочи изследване на Brand New Vision, в което се съпоставя интервала 28 февруари - 13 март и 14 март - 27 март. Иначе казано - по какъв начин се променят потребителските привички преди и след въвеждането на изключителното състояние.

Данните сочат, че за 14 дни българите са съумели да приспособяват консуматорската си природа към новата среда и да заменят всичко, с което са привикнали, с неговата онлайн опция. Ръст в потреблението е регистриран и при електронната търговия.

Не е ясно обаче какъв брой трайни ще са измененията и дали ще се задържат и след края на изключителното състояние.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР