Развитието на всеки сектор е пряко свързано с международните изложения,

...
Развитието на всеки сектор е пряко свързано с международните изложения,
Коментари Харесай

Международните компании обръщат поглед към утвърденото изложение Вода София

Развитието на всеки бранш е директно обвързвано с интернационалните изложби, които дават опция на фирмите за обмяна на хрумвания, ноухау, софтуерни нововъведения и контакти. Доказало се със смисъла си за водния бранш, ревюто ВОДА СОФИЯ отбелязва засилен задграничен интерес за присъединяване. Форумът ще се организира за 12-и път, събирайки експертите в сектора от 27 до 29 март в Интер Експо Център – София.

Изложението сплотява целия бранш на водната инфраструктура, вододобива, дистрибуцията, пречистването на индустриални и битови отпадни води, строителни действия и други. Над 30% са директните участници от чужбина, оповестяват уредниците. Сред тях са компании от Германия, Австрия, Италия, Турция, Румъния и Словакия. Фирмите, които желаят да се включат, могат да заявят присъединяване си до края на месец февруари.

През годините събитието се потвърди като одобрена платформа за срещи на български и задгранични експерти, участващи в огромни структурни планове в страната. В рамките на ревюто през тази година ще се организира 10-ата интернационална конференция Булаква на тематика „ Инвестиционни провокации пред водния бранш - новаторски решения и финансови тактики “, проведена от Българската асоциация по водите (БАВ). В дните на ревюто среща ще си дадат бизнесът и представители на държавни, публични и общински институции.

И през тази година уредниците на ВОДА СОФИЯ са си сложили за цел да обезпечат оптимално добра среда, предоставяща оптималните условия за развиването на бранша и бизнеса. Международното ревю се организира редом с единствения профилиран конгрес за машини и технологии в металообработката в България MachTech&InnoTech Еxpo.

Новините и спомагателна информация за ВОДА СОФИЯ ще откриете на уеб страницата watersofia.com.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР