Развитието на еврейските селища на Западния бряг и Голанските възвишения

...
Развитието на еврейските селища на Западния бряг и Голанските възвишения
Коментари Харесай

Нетаняху: Еврейският народ има изключително и неоспоримо право върху всички територии на Израел

Развитието на еврейските селища на Западния бряг и Голанските възвишения ще бъде един от целите на бъдещото държавно управление на Израел, чиято клетва е планувана за 29 декември. Това изказване направи в сряда водачът на партията Ликуд Бенямин Нетаняху, който завършва образуването на държавна коалиция след изборите на 1 ноември.

" Това са главните насоки на националното държавно управление, което ръководя: Еврейският народ има извънредно и неоспоримо право върху всички територии на Израел. Правителството ще предизвиква и развива селища във всички елементи на Израел - в Галилея, Негев, Голан, в Юдея и Самария (израелско означение за Западния бряг на река Йордан) “, написа той в Twitter.

" Следващият кабинет на Израел ще продължи да работи за подсилване на мира със прилежащите страни и усилване на връзките със страните, подписали „ Авраамовите съглашения “ – Бахрейн, Мароко, Обединените арабски емирства и Судан, разяснява още Бенямин Нетаняху, който завършва образуването на държавна коалиция след изборите на 1 ноември.

" Правителството ще работи за поощряване на мира с всички наши съседи, като в същото време пази сигурността, историческите и националните ползи на Израел. Правителството ще работи за доста задълбочаване на съдействието със страните, които са подписали Споразуменията на Авраам “, написа още Нетаняху в Twitter.

Клетвата на новия израелски кабинет е планувана за 29 декември.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР