Разведох се два пъти заради майка ми. Тя не харесва

...
Разведох се два пъти заради майка ми. Тя не харесва
Коментари Харесай

Майка ми постоянно се меси в личния ми живот

Разведох се два пъти поради майка ми. Тя не харесва нито една моя годеница.

Отдавна желаех да споделя моя житейски опит, само че нямах смелостта да го направя. Признавам, към момента ме е позор, само че нямам сили да мълча.

По време на една командировка срещнах Надя. Буквално три месеца след срещата се оженихме.

Не искахме да организираме никакви тържества по този мотив. Дори майка ми научи за всичко едвам по-късно. Тя се обиди, че не я уведомихме авансово за брака ни. Решила, че това е концепция на снаха й, незабавно се настрои враждебно към нея.

Първата им среща беше неочаквана и непланирана. Майка ни пристигна да ни посети без предизвестие. В този миг жена ми беше в кухнята. Тя носеше моята риза, която й стигаше до коленете.

Майка ми сподели, че се е облякла доста вулгарно. Никой не можеше да я види, че е облечена по този метод.

Цяла година майка ми повтаряше, че Надя е нечестна жена. В последна сметка тя реализира задачата си и ние се разделихме.

Втората ми избраница обаче също не съумя да отговори на всички иисквания на майка ми. Основният укор беше, че Виктория има дете от предходен брак, което е спомагателна тежест за моите рамене. Въпреки че беше добра стопанка, забавен събеседник и правилен сътрудник. Исках да допускам, че те ще се схващат, само че чудото не се случи.

Майка ми се почувства доста зле, тъй че Виктория трябваше да отиде при нея за един месец. Не мина доста време след завръщането й, защото брачната половинка ми заяви страхотната вест: скоро ще ставам татко. Девет месеца по-късно имахме близнаци.

Бабата обаче не беше удовлетворена от появяването на внуците си, тъй като беше сигурна, че те не са от мен. Майка ми непрестанно се опитваше да ме убеди, че Виктория е забременяла от различен и в този момент ме употребява.

Един ден жена ми се умори да слуша упреците на свекърва си, по тази причина просто я изгони от къщата. По това време не си бях вкъщи. Но съгласно майка ми Виктория беше отговорна.

От този миг нататък сред нас започнаха непрекъснати кавги, кавги и недоразумения. Това продължи три години, до момента в който не подадохме молба за бракоразвод. Майка ми се зарадва на новината и предложи да се направи ДНК тест, с цел да удостовери теорията си.

Тайно заведохме близнаците в болничното заведение, с цел да създадем нужните проучвания. Резултатът пристигна няколко дни по-късно. Имаше 99,9% късмет да съм татко на децата.

“А за какво резултатът не е 100%? ”

“Никога не даваме такива гаранции. Не ти ли е задоволително, с цел да повярваш в бащинството си? ” Докторът беше сюрпризиран.

Вижте още: Как е вярно да се раздели наследството сред родственици?

“Не е задоволително! ” – намеси се мама. “Знаем, че сте били подкупени! ”

Докторът просто безмълвно излезе от кабинета и затръшна вратата.

Разведох се два пъти, само че към този момент на майка ми е строго неразрешено да влиза в дома ми. Няма да ме раздели с третата ми брачна половинка.

Мъже, не забравяйте, че имате глава на раменете си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР