Разтревожените възрастни хора, които използват Центъра за мисионерска дейност Okanagan

...
Разтревожените възрастни хора, които използват Центъра за мисионерска дейност Okanagan
Коментари Харесай

Страховете се появяват отново поради възможността любимият център за дейности да бъде съборен

Разтревожените възрастни хора, които употребяват Центъра за мисионерска активност Okanagan в квартала Lower Mission на Келоуна, обезверено се надяват да получат отговори за бъдещето на оборудването.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

„ Не сме в положение да получим никаква дефинитивна информация от града “, сподели Грейс Егеланд, президент на обществото на задачата Оканаган. „ Бихме желали да имаме нещо, с цел да можем да планираме и несъмнено желаеме това място. Много ни се желае. ”

Центърът за действия е в Sarsons Beach Park около езерото Okanagan. Той е закупен от града през 1973 година и от този момент е дом на Senior Center Society.

Егеланд сподели, че страховете измежду потребителите на оборудването по отношение на бъдещето му нарастват, до момента в който градът напредва с построяването на нова активност за няколко генерации център сред центровете H20 и Capital News.

„ Преди няколко годи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР