Разтърсващата творба на Рачо Стоянов Майстори ще оживее на сцената

...
Разтърсващата творба на Рачо Стоянов Майстори ще оживее на сцената
Коментари Харесай

Майстори от Рачо Стоянов играят в Нов театър - НДК

Разтърсващата творба на Рачо Стоянов " Майстори " ще оживее на сцената на Нов спектакъл - НДК премиерно на 28 септември. Сценичната версия и режисурата са на Бойко Илиев, сценография и костюми Милена Пантелеева. Участват Елен Колева, Явор Костов, Богдан Казанджиев, Йордан Петков, Слава Георгиева, Деляна Хаджиянкова. Продукция на Драматичния спектакъл в Ловеч.

" Кой си ти? " - сценография, костюми, идея и постановка на Цвета Балийска, сюжет Цвета Балийска, Татяна Митова и Гринго-Богдан Григоров, ще се играе на 12 септември. Следващата вечер е отредена за " Очите на хората " - реж. и сценограф Цвета Балийска. Моноспектакълът на Мирослава Радева " Мъжете на Едит Пиаф " е на 16 септември. Музика и музикална акомодация Александър Кипров.

" Пилето, което споделя ку " от Александър Урумов ще извърши на 18 и 19 септември Иван Юруков, който е и режисьор, продукция на ПК " Вагабонти ". Никола Мутафов и Диана Костова извършват " Мелодия " от Диъдри Кинафан на 25 септември. Постановка и музикална картина Клара Армандова, продукция " VISION ".

На 26 септември сцената на Нов спектакъл - НДК ще завладеят героите от " Поручик Бенц " на Димитър Димов - Йоана Буковска-Давидова, Любомир Ковачев и Ивайло Захариев. Драматизация и постановка Бойко Илиев. " Два билета за Париж " от Христо Христов е на 27 септември. Режисьор е Робин Кафалиев, режисура Тодор Мадолев. Двата спектакъла са продукция на Разградския спектакъл.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР