Разтърсваща изповед за коронавируса направи американската певица Пинк, която заедно

...
Разтърсваща изповед за коронавируса направи американската певица Пинк, която заедно
Коментари Харесай

Разтърсваща изповед на Пинк за коронавируса

Разтърсваща изповед за ковид направи американската певица Пинк, която дружно с 3-годишния си наследник се болести в средата на март. " Беше извънредно. Имахме най-различни признаци. ", сподели Пинк и разказа претърпяното в прочувствено видеоинтервю. Над 466 000 са към този момент покосените от болестта в Съединени американски щати.

Пред водещата Елън Дедженеръс, която през последните дни организира изявленията по видеовръзка от вкъщи си, Пинк споделя за заболяването. " Това беше най-страшното нещо в живота ми ", сподели тя. И продължи: " Имахме най-различни признаци. Всеки ден се появяваше нещо ново ". Първо се заразило детето, два дни по-късно - и самата певица. " От два дни Джеймисън към този момент няма температура. И това е голямо облекчение за всички ни ", споделя Пинк. Синът ѝ е вдигнал температура на 14 март. В дните по-късно се появили и болки в корема, разстройство, главоболие, болки в гърдите. " Всеки ден се появяваше нещо ново, а температурата ставаше все по-висока. " Пинк се обадила на детския доктор, само че той ги посъветвал да останат у дома.

" На 16 март и аз се почувствах доста изморена ", споделя тя и споделя, че в дните по-късно се появили и други признаци. " Като дете имах тежка астма. Многократно съм била в болница поради това. Но от дълги години не ми се беше случвало. Някъде към 20 март една заран просто не можех да си поема въздух. Събудих се и не можех да вдишвам ", споделя тя и изяснява, че от години не била употребила спрей за астма и инхалатор, само че в края на март не можела да живее без тях. " Беше извънредно. " Тогава Пинк е била подложена на тест и диагностицирана на Ковид-19 и той бил позитивен. " Бях сигурна ", споделя певицата и прибавя, че и при нея всеки ден се появявали най-различни признаци.

  " Казваха, че децата не са застрашени. Но ето, вижте, моят наследник е единствено на три години. Не единствено хората над 65 години могат да се заразят. Аз съм на 40 ", добява още изпълнителката. " Много рано е да вършим изводи. "

" Има толкоз доста хора, които не са могли да бъдат тествани. Мои другари споделиха, че са прекарали сходно нещо през февруари ", споделя още Пинк. Тя е уверена, че би трябвало да се организират доста повече проби.

Певицата споделя, че в този момент всеки един може да бъде воин, " просто като си остане у дома, като си мие ръцете, като пазари за възрастните си съседи ". Изпълнителката показва, че брачният партньор ѝ и 8-годишната им щерка не са показали никакви признаци.

Междувременно Пинк и тригодишният ѝ наследник се усещат добре. Преди броени дни са им направени нови проби, които са били отрицателни. След боледуването Пинк разгласи, че ще подари общо 1 милион $ на две лечебни заведения в Съединени американски щати. В едната, която се намира във Филаделфия, е работила майка ѝ - там в продължение на 18 години тя е била здравна сестра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР