Разстрелът на шестимата турски граждани в източната част на Атина,

...
Разстрелът на шестимата турски граждани в източната част на Атина,
Коментари Харесай

Над 60 куршума са били изстреляни при шесторното убийство в Атина

Разстрелът на шестимата турски жители в източната част на Атина, станал на 11 септември, евентуално е обвързван с турски мафиот и двойно ликвидиране, осъществено през август в Югоизточна Франция, това написа гръцкият в. „ Катимерини “.

В понеделник вечерта шестимата чужденци бяха убити на кръстовище в предградието Луца. Балистичната експертиза демонстрира, че при случая са употребявани най-малко три револвера и са изстреляни над 60 патрона.

Другият кървясъл случай през август е обвързван с убийството на двама турски жители, които са пътували с подправени български персонални карти, написа още гръцкият вестник. Според информация на френското издание " Поан " двойното ликвидиране е дело на бандата „ Далтън “, ръководена от турския нарушител Баръш Боюн.

Според информация на турската организация ИХА шестимата мъже, множеството на възраст сред 25 и 27 години, са принадлежали към бандата на Боюн, за който се твърди, че е виновен за редица въоръжени набези в Турция и Франция и е намерил леговище в Италия.

Престъпната група на Боюн е във фокуса на турските правоприлагащи органи, добави „ Катимерини “. Вестникът добави, че след двойното ликвидиране през август членове на групата са избягали в Гърция, като един от тях е бил задържан от управляващите в членката на Европейския съюз  за нелегално влизане в страната.

Младите мъже са били нападнати евентуално преди да опитат да избягат още веднъж, защото нито един от тях не е имал оръжие в себе си, а единствено документи за пътешестване, както и багаж с персонални движимости.

Според полицейски източници колата, в който са убити мъжете, идва от Германия, има подправени немски регистрационни номера и е благосъстоятелност на румънски жител, съобщи Българска телеграфна агенция.

Гръцката полиция продължава следствието, като през вчерашния ден задържа турски жител с подправени документи, за който се счита, че е забъркан във въоръженото нахлуване над шестимата убити.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР