Разследващият журналист Марин Николов напуска Нова телевизия. За това сподели

...
Разследващият журналист Марин Николов напуска Нова телевизия. За това сподели
Коментари Харесай

Разследващият журналист Марин Николов напусна Нова телевизия

Разследващият публицист Марин Николов напуща Нова телевизия. За това показа самият той във фейсбук. Ето какво е написал в профила си в обществената мрежа:
Приятели, след дълго лятно неявяване тук, време е да оповестя, че и аз напущам Нова. Официално от през днешния ден. Случва се със забавяне по отношение на Генка Шикерова и Миролюба Бенатова, откакто на 31.05. медията предложи на трима ни нови работни условия. Алтернативата, в случай че не се съгласим, беше разлъка с малкия екран. Забавянето на избора ми пристигна поради отпуск в Съединени американски щати, който бях възнамерявал още от зимата за целия юни. Последваха и летните отпуски на управлението. Поисках елементи по предлагания от Нова контракт с мен, от там се съгласиха на някои корекции по него, само че аз не одобрих офертата. Човек би трябвало да има вяра в средата към себе си и нещата, които прави там. С такава религия и отдаденост работих години наред в Нова, само че не и в този момент. Нито напоследък.
Гледаме напред.
На множеството сътрудници, с които медията ме срещна от 2003та насам, огромно благодаря! Оператори, монтажисти и водачи, на Вас също! Благодарности към най-близките от екипа зад кадър - скърбя за незавършените и може би десетките незапочнати истории и журналистически следствия, които можех да приготвя с Вас. Благодаря на всички за вниманието и признанието! Да си пожелаем величие измежду толкоз “главанаци” в близост!
В момента като проверяващ публицист на Нова телевизия бе върнат Васил Иванов, който напусна след гръмък скандал преди две години. В медията го притегли персонално новият притежател Кирил Домусчиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР