Разследващите търсят мотив за показното убийство на 44-годишния Георги Христов

...
Разследващите търсят мотив за показното убийство на 44-годишния Георги Христов
Коментари Харесай

Разследващи ровят откъде са парите на Тинето

Разследващите търсят претекст за показното ликвидиране на 44-годишния Георги Христов - Тинето в годините след 2018 година, когато той е бил освободен предварително от пандиза, написа вестник  “Труд ”.

Работи се по няколко версии, като минимум евентуалната е, че мъжът е бил убит поради остарели вражди от времето, когато се е крил в Испания. Засега не е ясно от кое място са парите му и с какво се е занимавал Тинето, който излежа присъда за гибелта на счетоводител, който умъртвил при въоръжен обир във фабрика в Харманли.

Криминалистът Ботьо Ботев, който тогава е разследвал закононарушението, счита, че е рано да се огласяват версии, тъй като няма задоволително събрани данни. Той уточни като неточност на убийците подпалването на колата им, в която евентуално са останали следи.

Светлина за битието на Тинето през последните две години може да хвърли жена му Ева Кралева. Тя качи във Facebook трогателен пост, в който благодари на мъжа си за грижите ѝ към нея и детето им, както и фамилни фотоси. От профила ѝ излиза наяве, че двамата, дружно с бебето им, са изкарали целия август в първокласен хотел в курорта Лозенец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР