Изчезнала жена от Северна Каролина е намерена мъртва, а мъж, открит в нейния SUV, е арестуван, съобщи полицията

...
Разследващите са открили останките на жена от Северна Каролина, обявена
Коментари Харесай

Разследващите са открили останките на жена от Северна Каролина, обявена за изчезнала миналия месец, и мъж, който би намерена бездействаща в автомобила си, е арестувана по предварително обвинение в убийство, съобщиха властите в четвъртък.

Останките на 39-годишната Алиша Дене Уотс са открити и полицията в района на Шарлот в четвъртък арестува Джеймс Дънмор по подозрение, че я е убил, каза шерифът на окръг Монтгомъри Пийт Херън пред репортери на територията на гробище близо до градовете Кандор и Норман.

Останките на Уотс бяха намерени в гориста местност близо до гробището, WRAL, филиал на CNN съобщиха, цитирайки следователи.

Уотс, който живееше в съседния окръг Мур, бе съобщено за изчезнал на 19 юли, след като за последно е бил видян да напуска резиденция в Шарлот три дни по-рано, съобщиха властите. Районът, където са намерени останките на Уотс, е на около 70 мили източно от Шарлот.

Херън отказа да отговаря на въпроси и не каза как е починала Уотс, как са открити останките й или какво е накарало властите да подозират, че Дънмор е убит тя.

„Това не беше резултатът, на който се надявахме. Но намирането на Алиша днес може да доведе до известно завършване – надявам се и се моля да донесе известно приключване – за семейството и приятелите да продължат напред“, каза Херън.

Дънмор, 51, от Шарлот, беше задържан Четвъртък в офиса на шерифа на окръг Монтгомъри след ареста му в района на Шарлот, каза Херън. CNN не успя веднага да определи дали Дънмор е имал законно представителство.

В заповед за арест, подадена за Дънмор в окръг Монтгомъри, се твърди, че той „незаконно, умишлено и престъпно е убил и убил Алиша Уотс” на или около 16 юли. Заповедта не дава подробности.

Уотс е била на посещение в резиденция на Шарлот, когато е била видяна за последно на 16 юли, каза полицията.

Нейният SUV е намерен на 18 юли в Северна Окръг Ансън в Каролина, паркиран на място на Държавния департамент за моторни превозни средства, а Дънмор е бил вътре в превозното средство и не е реагирал, каза офисът на окръжния шериф.

Дънмор е бил отведен в близката болница този ден, шерифът на окръг Ансън Службата съобщи, без да предостави подробности за състоянието му.

Окръг Ансън е на няколко десетки мили източно от Шарлот и е югозападно от окръг Монтгомъри, където са открити останките на Уотс.

Окръг Ансън Службата на шерифа научи ден след като Уотс беше обявен за изчезнал, че превозното средство е свързано с Уотс, се казва в него.

Дънмор трябва да се яви за първи път пред съда в понеделник, каза офисът на съдебния секретар на окръг Монтгомъри.

>

„Това е текущ и активен случай и разследване и има още много работа за вършене“, каза Херън.

Фабиана Чапаро и Алта Спелс от CNN допринесоха за този доклад.

За повече новини и бюлетини на CNN създайте акаунт на CNN.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР