Разследващите полицаи от столичното 5 РПУ откриха и арестуваха бандитите,

...
Разследващите полицаи от столичното 5 РПУ откриха и арестуваха бандитите,
Коментари Харесай

Хванаха бандитите, потрошили колата на наша колежка

Разследващите служители на реда от столичното 5 РПУ откриха и арестуваха бандитите, които безогледно разрушиха автомобила на зам.-главния редактор на „ Монитор “ Наталия Радославова. Дръзкото посягане беше направено на 27 май пред редакцията на „ Телеграф медиа “.

Часове след закононарушението управителният екип от медийната група се срещна публично с вътрешния министър Младен Маринов, с цел да изрази безпокойството си. На собствен ред МВР-шефът се ангажира да впрегне целия вероятен запас за откриване на бруталното посягане и удържа на думата си.

Извършителите на бруталното нахлуване са Даниел Траянов и Борислав Александров. Първият влезнал в автомобила на Радославова, изкъртил цялото предно табло, събрал всичко, в това число телефона на детето й и таблет, поставил го в найлонов плик и го метнал на задната седалка. През това време отцепка му правел Александров, който по камери от редакцията се вижда по какъв начин прави знаци с ръце да се обърне всичко наобратно в автомобила.

Даниел е разпитан пред арбитър, а аверът му е станал очевидец против него. Интересното е, че това не е първо закононарушение за дуото. Даниел Траянов е осъждан, като през 2006 година е сключил съглашение с прокуратурата, признавайки виновността си за осъществена кражба.

Навъртял е в досието си и грабежи. Борислав Александров няма присъди, само че за сметка на това в досието си е записал 19 престъпни прояви, измежду които и нанасяне на телесни повреди.

В хода на следствието станало ясно още, че преди да стартират да тършуват, двамата бандити са се дрогирали с пико и са пили алкохол. Единият даже заложил платен от майка му телефон, с цел да има пари за опиати.

И Даниел, и Борислав са от Бистрица, а до центъра на София, където се намира редакцията на „ Телеграф медиа “ стигнали с такси. По случая с бруталното закононарушение е формирано досъдебно произвеждане, а причинителите са дадени на Софийската районна прокуратура.Очаква се държавното обвиняване да вземе решение дали да задържи нападателите и да ги изправи пред съда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР