Разследващите и до този момента не казват нищо. Това заяви

...
Разследващите и до този момента не казват нищо. Това заяви
Коментари Харесай

Семеен приятел проговори за родителите на Дамла, познавал ги от 30 години и...

Разследващите и до този момента не споделят нищо. Това съобщи в ефира на Нова телевизия прочут на фамилията, който за заканва да стачкува, до момента в който полицията не хване килърът на дребната Дамла. " Познавам родителите от доста години, може би от 30 години. Те са хубави хора, никой не би сторил нещо такова. Не сме виждали майката откогато детето е умряло. Може и в действителност да е задържана. Не имам вяра тя да е предизвикала нещо на детето си, не е подобен човек ", съобщи фамилният другар.

„ Ще вдигнем целия град, в случай че до седмица няма обвинен. Не ни споделят кой е, само че ни дават обещание, че до 2 дни убийството ще бъде разкрито”, сподели мъжът.

Междувременно се появи скандална версия по отношение на случая: Майката ли е поръчала Дамла - последни вести за убийството в Момчилград

" В този град в никакъв случай не е имало такова нещо. Не сме наясно с нищо, не знаем коя е другата жена, която е задържана”, добави той.

Преди този случай момиченцето е оставало вечер у дома с баба си. Няколко дни преди убийството бабата отпътувала при сестра си в Турция, която е болна. Бащата и братът на Дамла към този момент са в България.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР