Разследването на мистериознитe убийства във Велико Търново се заплита с

...
Разследването на мистериознитe убийства във Велико Търново се заплита с
Коментари Харесай

Шокираща тайна насочва разследването в нова посока в Есента на демона

Разследването на мистериознитe убийства във Велико Търново се заплита с всяка минала минута в новия епизод на „ Есента на демона “. Този четвъртък по NOVA престъпният сериал ще ни изненада с непредвидени разкрития за част от героите, които ще насочат съмненията в радикално друга посока.

От полицейското ръководство в града ще изчезнат едни от най-важните доказателства, събрани в следствието до момента. Необяснимата липса на документите ще разсъни подозрения към чиновниците в полицията, а взаимните обвинявания посред им няма да закъснеят. Какви са изчезналите доказателства и кой ще открие неналичието им?
 Героите в,,Есента на демона  Героите в,,Есента на демона  Героите в,,Есента на демона  Героите в,,Есента на демона
След ужасяващото убийство на юрист Смилев (Константин Трендафилов), криминалистите потеглят по следите на новите улики и злокобните знаци, оставени от килъра. Илчев (Николай Николаев) ще разнищи смисъла зад мистериозен надпис, което ще разкрие основни за следствието исторически обстоятелства. Не след дълго ще изплува и шокираща загадка за живота на Смилев, която той е криел години наред даже от най-близките си хора.

Междувременно Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще опитат още веднъж да оказват помощ на следствието преди да се отдръпват, когато стават свидетели на непредвидена панорама пред къщата на комисар Тороманов (Мариан Вълев). Мия незабавно схваща за каква обстановка става въпрос и се възползва от момента, с цел да наклони везните в своя изгода. Дали видяното ще успее да задържи нея и Филип във Велико Търново?
                             

Какво ще се случи в моргата с Дора (Ирмена Чичикова)? Ще съумеят ли Мия, Филип и Заимова (Христина Апостолова) да стигнат в точния момент до болничното заведение, с цел да я спасят? Кой ще бъде първият упрекнат за изчезналите доказателства? Какво ще открият Мия и Филип за юрист Смилев? – разберете този четвъртък в „ Есента на демона “ от 22:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте и специфичната графа за „ Есента на демона “ всеки четвъртък в „ На кафе “. Тази седмица репортерът Деси Жаблянова ще покаже по какъв начин се дресират полицейски кучета и за какво са толкоз значими за всяко следствие. Освен това ще видите и особено изявление от снимачната площадка с Николай Николаев и Веселин Петров, познати на почитателите на престъпната поредност като Илчев и Грудов.

Следете и формалния на „ Дяволското гърло: Есента на демона “ за настоящи вести.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР