Разследването на Канал 4 относно твърденията на Ръсел Бранд не

...
Разследването на Канал 4 относно твърденията на Ръсел Бранд не
Коментари Харесай

Разследването на Канал 4 срещу Ръсел Бранд не откри „никакви доказателства“, че мениджърите са знаели за обвиненията

Разследването на Канал 4 по отношение на изказванията на Ръсел Бранд не откри „ никакви доказателства “, че мениджърите са знаели за обвиняванията против него.

По-рано тази година той беше интервюиран от някогашния водещ на Fox News Тъкър Карлсън и го попитаха за обвиняванията. Комедиантът Бранд ги назова „ доста, доста обидни “. Миналата година Бранд се озова в центъра на многочислени обвинявания в обезчестяване, нахлуване и прочувствено малтретиране, за които се твърди, че са се случили сред 2006 и 2013 година През това време той се показва по BBC Radio 2 и Channel 4 и взе участие в няколко холивудски кино лентата.

Channel 4's Dispatches и The Sunday Times разгласиха обвиняванията през септември 2022 година Бранд към този момент беше разпитан от столичната полиция - като полицията неотдавна сподели, че следствията не престават - само че опозореният артист поредно отхвърля искове. Главният изпълнителен шеф на Channel 4 Алекс Махон сподели: „ Разследващият екип, с външна юридическа помощ, организира извънредно задълбочено ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР