Разсекретени документи на правителството на САЩ, забулвани в продължение на

...
Разсекретени документи на правителството на САЩ, забулвани в продължение на
Коментари Харесай

Ядрена бомба ще удари първо този американски град, ако избухне Трета световна война

Разсекретени документи на държавното управление на Съединени американски щати, забулвани в продължение на десетилетия разкриват, че Вашингтон ще бъде един от първите огромните градове в страната, който ще бъде премахнат, в случай че стартира Трета международна война.

Озаглавени „ Обща нуклеарна война “, документите разкриват, че градът може да бъде ударен с термоядрена бомба с мощ 1 мегатон при опустошителна изненадваща офанзива. Пентагонът евентуално ще бъде основната цел за нуклеарните врагове на Съединени американски щати, оповестява Daily Mail.

Андрю Уебър, някогашен помощник-секретар на защитата по стратегиите за нуклеарна, химическа и биологическа отбрана съобщи пред изданието, че офанзива против Вашингтон с „ Bolt out of the Blue “ е това, от което всички във Вашингтон се опасяват най-вече.

Bolt out of the Blue е методът, по който командването и контролът на нуклеарните сили на Съединени американски щати назовават необявена огромна нуклеарна офанзива “.

Ужасяващото влияние на нуклеарната бомба

Нападението против Вашингтон евентуално ще бъде началото на нуклеарна война, сходна на Армагедон. Скоро откакто нуклеарната бомба удари столицата, опустошителното огнено кълбо евентуално ще се усили до километър. Интензивната му топлота елементарно ще взриви бетон, ще изпари метал и ще трансформира хората в пламнал въглерод, се показва в отчета.

Излъчваната топлота от огненото кълбо се чака да се движи със скоростта на светлината и ще възпламени всичко запалимо по посока на придвижването си.

Докладът разкрива, че структурата на Пентагона може да се взриви в свръхнагрят прахуляк след офанзивата. Офисът с повърхност 6,5 милиона кв.метра ще бъде разрушен и всички 27 000 чиновници ще загинат незабавно.

Очаква се въздействието на офанзивата да бъде толкоз смъртоносно, че в радиус от 15 до 20 километра от нулевата точка няма да действат нито радио, нито интернет, нито телевизия, защото електромагнитният подтик на бомбата ще заличи всичко.

Според специалистите хората, които ще съумеят да се спасят от гърмежа на нуклеарната бомба ще бъдат изцяло независими, защото вероятността за помощ от страна на държавни организации ще е доста дребна.

Крейг Фугейт, някогашен шеф на Федералната организация за ръководство на изключителни обстановки съобщи пред Daily Mail, че единствената им вяра за оцеляване ще е да схванат по какъв начин да „ оцелеят сами “.

След края на Втората международна война Съединени американски щати се приготвят за възможна обща нуклеарна война, която съгласно оценките ще докара до гибелта на най-малко 2 милиарда души.

Огромните пропуски в нуклеарната защита на Съединени американски щати

Експертите по-рано подчертаха, че в нуклеарната защита на Съединените щати съществуват големи пробойни. В новата си книга „ Ядрена война: сюжет “, която е резултат от „ десетки “ изявленията с специалисти по нуклеарни оръжия Ани Якобсен загатва за обилни пропуски в системите за прихващане и сателитно следене на Съединени американски щати.

Тя също по този начин подлага на критика комплицирания държавен проект, нужен за довеждане докрай на отличното осъществяване в организациите, отговарящи за прихващането на ракети, ръководството на изключителни обстановки и обезпечаването на непрекъснатост на държавните интервенции.

Въпреки това Якобсен счита, че многостранните контракти и дипломатическите старания евентуално ще играят съществена роля в опитите за понижаване на заканите от разпространяване на нуклеарни оръжия и водене на война.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР