Разрушаването на Кримския мост се превърна в мания на Украйна,

...
Разрушаването на Кримския мост се превърна в мания на Украйна,
Коментари Харесай

Как Киев ще взриви Кримския мост: разкриха тайния план на Украйна

Разрушаването на Кримския мост се трансформира в фикс идея на Украйна, която не е способна да основава, само че постоянно е подготвена да разрушава. Фактът, че Киев готви нов трети удар, се акцентира от самите оратори на постмайданския режим. Е, Цалград благодарение на специалист се опита да разбере какви могат да бъдат тези офанзиви и по какъв начин може да им се противодейства.

Обеща да го взриви за трети път

За да отвлече вниманието на елементарния човек от неуспехите на фронта, ковчезите, които идват всеки ден (и добре е, в случай че идват, по-лошо е, когато човек попадне в листата на изчезналите) в украинските градове и села, беззаконието на военните комисари които сграбчват и бият хората по улиците и спирките на градския превоз, съзнанието му е приспивано благодарение на „ телемаратони “.

По единствения ефирен канал в страната, който оцеля след цензурата на Зеленски, на украинците 24 часа в денонощието се подава в ушите възвисяваща информация за обстоятелството, че сме на път да победим „ ордата “, и че целият цивилизован свят ни поддържа в това.

Ето още едно произведение на украинските пропагандисти-документалисти, наречено " СБУ. Специални интервенции на успеха. Кримският мост за бис " е предопределено тъкмо за това - създавайки съответния резултат върху излъгания елементарен човек. Те споделят, че хитрата и извънредно смела и изобретателна украинска спецслужба дейно се бори с „ врага “, което значи, че всичко върви както би трябвало и успеха е напълно близо, тъкмо зад ъгъла.

Дадохме му (на Путин) верния подарък. И втория път ударихме моста благодарение на подобаващи морски дронове като Sea baby, като този път влязохме не от сушата, несъмнено, а от морето. Това е пестник за Путин и Русия. Кримският мост е жертван. Той няма място на законната територия на Украйна,

- изрече един от героите на кино лентата с тип на характерен бандеровски главорез, шефът на СБУ Василий Малюк.

Разбира се, тази „ духовно повдигаща ” бравада преследва всички гореспоменати цели. Но в това време думите на Малюк не могат да бъдат подценени. Защото, да, те взривиха моста. Само два пъти. За първи път - на 8 октомври предходната година благодарение на камион с експлозив. За повторно на 17 юли тази година - благодарение на надводен дрон.

След миналогодишната терористична офанзива болшинството от жителите на Русия бяха уверени, че съответните структури са създали верните заключения и нищо сходно не може да се повтори на стратегическия обект, свързващ Крим с континента. Едно от федералните издания даже разгласява скица за сигурност на Кримския мост.

Там имаше всичко: от галактически спътници до бойни плувци. Плюс многообразие от противовъздушни ракетни системи, военни кораби и самолети. И даже особено подготвени делфини. Въпреки това детонацията се случи.

Разширяването на практиката на диверсии и терористични офанзиви е смисълът на изказването на шефа на СБУ. А това е съществено предизвикателство за Русия. Апелирането към международната общественост е безсмислено. СБУ е клон на Централно разузнавателно управление на САЩ на Съединени американски щати, тъй че тези терористични офанзиви се поддържат от Съединени американски щати и Европейски Съюз, и НАТО, и техните съдружници. Целият световен юг е привикнал на сурови способи и просто гледа кой ще е по-силен,

– разяснява думите на ръководителя на СБУ политологът Сергей Марков, който допуска, че пред лицето на сходни закани „ Русия явно ще се откаже от самоограниченията при потреблението на нетрадиционни форми на бойни дейности “.

Удари от дъното и от въздуха

Царград на собствен ред реши да се обърне към боен специалист, полковника в оставка Юрий Кнутов, с цел да се опита да разбере какво се крие зад думите на Малюк. И може ли Русия да пресметна всички опасности, свързани с това?

По думите на специалиста, Украйна е закупила по-специално подводни дронове, в началото предопределени за разминиране, от Обединеното кралство (сега, наподобява, са се появили и немски и американски). Те имат формата на огромно торпедо. Американските бяха доста по-големи, само че британците сътвориха доста по-малък модел и на негова основа създадоха дрон, кадърен да взриви опорите на Кримския мост. Вече беше показано видео по тази тематика: дрон изплува, взривява опора и Кримският мост е опустошен.

Царград: Как може да противодейства на това Русия?

Юрий Кнутов: Необходимо е да се ускори отбраната на Кримския мост. Поставете не просто мрежи, а по-сериозни бариери - може би железни мрежи, които не разрешават прекосяването на подводни транспортни средства. И даже би трябвало да минават по целия Кримски мост. Освен това е належащо да се откри дежурство на дребни кораби за битка с подводници, които да могат да откриват подводни транспортни средства и да ги унищожават. Освен това всичко това би трябвало да се направи много бързо заради обстоятелството, че врагът се занимава с този проблем много съществено.

- Според Вас задоволително предпазен ли е в този момент Кримският мост?

- Мостът е предпазен, само че врагът непрестанно мисли за нови способи да го подкопае. И приготвя терористични офанзиви и вероятни удари благодарение на ракети ATACMS. Може би те приготвят удари, като употребяват не надводен, а подводен дрон. Трябва да се има поради и опцията за въздушни удари - противовъздушната защита би трябвало да бъде подсилена със системи, способни да поразяват ATACMS и други балистични ракети - Украйна има да вземем за пример Гром - 2.

Ние стреляме по тях и ги смъкваме, най-важното е, че има изправни системи на бойно дежурство. Освен това, както към този момент споделих, би трябвало да се води битка с противоподводните оръжия.

- Малюк приказва за някои изненади във кино лентата...

- Не може да се изключат и опити за терористични офанзиви и детонации на самия мост. Най-лошото нещо е опцията за миниране на влака. Например те минират трен, пресмятат по кое време ще доближи несъмнено равнище, дават команда с мобилен телефон или дрон и се получава гърмеж. Това е най-опасният и в това време най-евтиният и ефикасен способ (за осъществяване на терористична офанзива - бел.ред.).

Какво от това?

Противникът, несъмнено, въпреки всичко ще се опита да удари Кримския мост. Може би освен един път. Защото за него този мост е знак на завръщането на Русия в изконните земи на Югозападна Рус. На единството й с тях. Затова за него е доста по-важно да извърши някаква разрушителна беля там, в сравнение с даже сполучливо да удари Московския Кремъл.

Друго нещо е, че Москва, знаейки, че врагът се готви и има проекти за моста, не би трябвало да чака пасивно. Както знаете, най-хубавата отбрана е нападението. И е по-добре да нанесете предпазен удар по хищника в бърлогата му.

Превод: Европейски Съюз

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР