Разрази се скандал с капан за мед“, при който няколко

...
Разрази се скандал с капан за мед“, при който няколко
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за скандала „капан за мед“ в Уестминстър, тъй като мистериозна фигура се насочва към депутати за голи снимки

Разрази се скандал с „ капан за мед “, при който няколко депутати и чиновници на Уестминстър се свързаха с мистериозна фигура, опитваща се да ги накара да изпратят експлицитни изображения. опасения от скрит план за изнудване.

Снощи народен представител от торите призна, че е предал номера на няколко свои сътрудници и парламентарни чиновници на мъж, с който си е намерил връзка в приложението за гей срещи Grindr. Уилям Раг сподели, че индивидът „ има компрометиращи неща с мен “ и няма да го остави на мира.

Няколко души - в това число депутати от Торите и Лейбъристите - след това се свързаха с флиртуващи известия от лице, което твърди, че се назовава " Чарли " или " Аби ". След като лицето изпрати експлицитни фотоси, най-малко двама депутати са изпратили сходни фотоси назад.

Полицията в Лестършър проверява, откакто народен представител от окръга хипотетично е бил атакуван. Мотивите на причинителя са незнайни, като някои - в това число Алиша Кърнс, която ръководи комисията по външни работи - допускат,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР